Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων:Μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη παράσταση


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και κάποια έχει σοβαρό πρόβλημα. Σιχαίνεται τα κάλαντα….. ¨ Τι θα συμβεί όμως; Θα καταφέρουν τα παιδιά να της αλλάξουν την καρδιά;¨
Την απάντηση σ΄ αυτό έδωσαν το πρωί της Παρασκευής οι μαθητές του Δ2 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Χαράς Παπαδήμου.
Άγγελοι και χριστουγεννιάτικες φιγούρες καλωσόρισαν τους θεατές. Σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα κι ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, οι μικροί ερασιτέχνες ηθοποιοί, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη, ανέβασαν την παράσταση ¨Φρικαντέλα η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα¨. Κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες να μεταπείσουν τη Φρικαντέλα και να την κάνουν να αγαπήσει ¨όλα τα καλά.¨ Γλίτωσαν από τη φυλακή τις χριστουγεννιάτικες φιγούρες ώστε να χαρούν τις γιορτές και τα δώρα τους όλου του κόσμου τα παιδιά.
Ο αυθορμητισμός των μικρών ηθοποιών και η αμεσότητά τους που άγγιζε τα όρια του επαγγελματισμού ενθουσίασαν και συγκίνησαν τους θεατές που ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα .
Στο τέλος της παράστασης όλοι αντάλλαξαν ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά, ευχήθηκαν υγεία, αγάπη και ειρήνη στα παιδιά όλου του κόσμου.