Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη-Theoni Natural Mineral Water

Τόσο καλό νερό... είναι απ' τ' άγραφα!

Το νερό ΘΕΟΝΗ είναι ένα πραγματικά πηγαίο νερό, από τις αναβλύζουσες πηγές της Γκούρας, σε υψόμετρο πάνω από χίλια μέτρα. Οι πηγές αυτές βρίσκονται μέσα στο δάσος «Βατσουνιάς» στο Δήμο Μουζακίου του Νομού Καρδίτσας. Οι πηγές στη περιοχή αυτή αποτελούν τμήματα της λεκάνης απορροής του Πηνειού Ποταμού.
ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας:Το Θεόνη να χαρίζει τη δροσιά του στα μέλη της ομάδας! 

Οι τοπογραφικές συνθήκες που καθορίζουν το ανάγλυφο της περιοχής διαμορφώθηκαν με τη πάροδο των γεωλογικών ετών μέσω της δράσης ενδογενών (μετακινήσεις των λιθοσφαιρικών πλακών) και εξωγενών (κυρίως η επίδραση ατμοσφαιρικών παραγόντων) δυνάμεων. Βασικά στοιχεία που περιγράφουν το ανάγλυφο είναι οι υψομετρικές μεταβολές, η κλίση του εδάφους και οι πτυχώσεις.

Η περιοχή των πηγών του νερού ΘΕΟΝΗ εντοπίζεται στις δυτικές παρυφές του «Ιτάμου» όρους και τις νότιες παρυφές του όρους «Κόζιακα» που απαρτίζουν και τη κορυφογραμμή των Αγράφων.
Βατσουνιά Καρδίτσας

Οι φυσικές (με αρτεσιανό νερό) πηγές της Γκούρας σε υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα τροφοδοτούν επίσης με 900 μ3 ανά 24ωρο πόσιμο νερό τους κατοίκους της Βατσουνιάς. Το νερό των πηγών της Γκούρας αναβλύζει από υπόγειες φυσικές δεξαμενές, δεν σταματάει ποτέ και ένα μέρος του εμφιαλώνεται από την ΑΗΒ Γκρουπ Α.Ε. με την ονομασία ΘΕΟΝΗ.
Λίμνη Πλαστήρα:Γιατί κάποιες ομορφιές...ειναι φυσικά, ασύγκριτες!

«Θεόνη» είναι, όπως έγινε γνωστό, από τις αναμνήσεις των γερόντων της περιοχής, το όνομα της νεράιδας των πηγών της περιοχής.

Με την έναρξη του 2017 άλλη μια σπουδαία κατάκτηση για το εμφιαλωμένο νερό Θεόνη που κατέκτησε το DLG χρυσό βραβείο ποιότητας, το 11ο βραβείο του μέσα σε τέσσερα χρονια!
Οι εγκαταστάσεις στην Βατσουνιά Καρδίτσας

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ


International Taste & Quality Institute

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας - iTQi - με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι η κορυφαία οργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη στην δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας.
Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης είναι μια μοναδική διεθνής αναγνώριση που επικεντρώνεται στην "τυφλή κρίση" των ανθρώπων που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και επιλέγονται από τις 15 διασημότερες Ευρωπαϊκές ενώσεις Σεφ και Σομελιέ.


Monde Selection

Από το 1961 ο οργανισμός Monde Selection έχει αξιολογήσει, ελέγξει και επιβραβεύσει ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτικών προϊόντων με το μοναδικό σήμα ποιότητας του.
Κάθε χρόνο 70 επιφανείς εμπειρογνώμονες δοκιμάζουν προϊόντα από όλο τον κόσμο με ένα εντελώς ανεξάρτητο τρόπο.
Στα προϊόντα που διακρίνονται απονέμονται Βραβεία Ποιότητας που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων για τους καταναλωτές.


DLG

Ο οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885 και είναι είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας στην Ευρώπη.
Προωθεί την ποιότητα των τροφίμων στη βάση δεσμευτικών και αμερόληπτων προτύπων ποιότητας, σύμφωνα με τις τρέχουσες επιστημονικές ανακαλύψεις και τις αναγνωρισμένες μεθόδους δοκιμών που έχει αναπτύξει.
Κάθε χρόνο πάνω από 27.000 τρόφιμα από όλο τον κόσμο αξιολογούνται στις δοκιμές ποιότητας DLG, με τα βραβεία του να απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του.



Berkeley Springs International Water Tasting

Στον ετήσιο διαγωνισμό Berkeley Springs συμμετέχουν περισσότερα από εκατό νερά από όλο τον κόσμο. Πραγματοποιείται στην ιστορική λουτρόπολη του Berkeley Springs, Δυτική Βιρτζίνια, και είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός δοκιμής νερού.
Ένα πάνελ από διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου των media, καθορίζουν τους επίσημους νικητές, με το κοινό να ψηφίζει για την κορυφαία συσκευασία.  


Arab-Asian Beverage Alliance

Η AABA είναι μη-κερδοσκοπική οργάνωση δεσμευμένη στην προώθηση της γνώσης και της επιχειρηματικότητας μέσα από το διάλογο και τη δικτύωση. Στοχεύει στη διευκόλυνση της ανταλλαγής ιδεών και πληροφοριών που σχετίζονται με τη συνεχιζόμενη γνώση στον τομέα των μη αλκοολούχων ποτών και αντιμετωπίζει βιομηχανικά ζητήματα.
Συνδέεται με τη διοργανώτρια αρχή της Dubai Drink Technology Expo (DDTE), η οποία είναι το αποκλειστικό εκθεσιακό και συνεδριακό event για τη βιομηχανία ποτών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ :http://www.theoni-water.gr/