Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Από αύριο έως και την Κυριακή το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο στο Forty Love

Οι ελληνικές ρακέτες έχουν την τιμητική τους το επόμενο τριήμερο. Από αύριο (Παρασκευή) εώς και την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του Tennis Club FORTY LOVE, στο Κορωπί, θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο. Θα συμμετέχουν οκτώ αθλητές από τέσσερις συλλόγους, οι οποίοι υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το τένις με αμαξίδιο πρωταγωνιστεί στα Παγκόσμια Κύπελλα των τελευταίων ετών, φτάνοντας επί σειρά ετών έως και την τελική φάση της διοργάνωσης.

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει αύριο το πρωί στις 10:30, ενώ μισή ώρα αργότερα θα εκκινήσουν οι αγώνες με τη συμμετοχή και του Στέφανου Διαμάντη (Νο-40 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος την τελευταία τετραετία έχει σαρώσει τους πανελλήνιους τίτλους, ενώ εκπροσώπησε και τις ελληνικές ρακέτες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Γιώργος Λαζαρίδης (Νο-71 στον κόσμο), η σταθερή αξία του ελληνικού τένις με αμαξίδιο, έχει δηλώσει επίσης συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες είναι οι Παναγιώτης Σαουλίδης, Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος, Ραφαήλ Πατρωνίδης, Χριστόδουλος Παπαδόπουλος, Επαμεινώνδας Σταμάτης και Στέφανος Μπάμπης. Οι σύλλογοι που θα έχουν εκπροσώπηση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του επόμενου τριημέρου είναι οι Αετοί Αθήνας, Διαφοροζώ, Ηρόδικος και Ήφαιστος Πατρών.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την αυριανή κλήρωση. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλαμβάνει οκτώ αγώνες οι οποίοι αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 19:30. Το Σάββατο, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 13:00, ενώ την Κυριακή στις 14:00 με τους αγώνες κατάταξης.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί μέρος των αγωνιστικών τεστ, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) που θα γίνουν από 21 έως 25 Μαρτίου στην πόλη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.