Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Καρδίτσας Νικόλαος Πλαστήρας :Στάση εργασίας- Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής


ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας κηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας και για την Παρασκευή 31 Μαρτίου (8-10 π.μ.), δεύτερη ημέρα πραγματοποίησης των σεμιναρίων ειδικής αγωγής, και συγκέντρωση στις 8.30 π.μ. στο ΚΕΔΔΥ Καρδίτσας.

Αγωνιζόμαστε για μόνιμους και μαζικούς διορισμούς συναδέλφων και την κάλυψη όλων των κενών που υπάρχουν στην εκπαίδευση. Κανένας αναπληρωτής στην ανεργία!


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Οι πειραματισμοί και η κοροϊδία στο χώρο της εκπαίδευσης δεν έχουν τελειωμό. Από τις εξαγγελίες για χιλιάδες διορισμούς και την κάλυψη των κενών, φτάσαμε σε τροπολογία η οποία με τη συνηθισμένη πια τακτική ενσωμάτωσης σε νομοσχέδια άλλων Υπουργείων, με τη μορφή του κατεπείγοντος, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες αναπληρωτές συναδέλφους, καθιστώντας όνειρο απατηλό το δικαίωμα στην εργασία. Ιδιαίτερα στον πολύπαθο χώρο της ειδικής αγωγής οι ρυθμίσεις που προωθούνται απαξιώνουν τα πτυχία των συναδέλφων δημιουργώντας πίνακες και υποπίνακες χωρίς να νοιάζεται κανείς υπεύθυνος όχι μόνο για τους εκπαιδευτικούς αλλά ούτε και για τους μικρούς μαθητές.

Στη λογική αυτή εντάσσονται και τα σεμινάρια που αφορούν συναδέλφους γενικής αγωγής που εργάζονται στην ειδική αγωγή. Σεμινάρια στα οποία καλούμε τους συναδέλφους, αν και έχουν δηλώσει συμμετοχή να μην τα παρακολουθήσουν. Το Δ.Σ. του Συλλόγου κηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 30 Μαρτίου (8-10 π.μ.) και συγκέντρωση στις 8.30 π.μ. στο ΚΕΔΔΥ Καρδίτσας.

Αγωνιζόμαστε για μόνιμους και μαζικούς διορισμούς συναδέλφων και την κάλυψη όλων των κενών που υπάρχουν στην εκπαίδευση. Κανένας αναπληρωτής στην ανεργία!

                            Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμματέας
Στέφανος Θεολόγης            Μιχάλης Χριστοφοράκης