Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Υπόθεση της φοιτητιώσας νεολαίας του Παλαμά η έκτακτη αιμοδοσία!!!



Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”
Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα" 
Παλαμάς 43200 -Τηλ.6944585846
Μέλος ΠΟΣΕΑ

   Με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών έγινε η έκτακτη αιμοδοσία (την Τρίτη 11/04/2017) στο Κ.Υ Παλαμά.

           Το παρών έδωσαν αρκετοί αιμοδότες-μέλη που δεν προσήλθαν για διαφόρους λόγους στην προηγούμενη αιμοδοσία.Το πιο σημαντικό όμως και άξιο ιδιαίτερης αναφοράς είναι η δυναμική παρουσία πολλών νέων αιμοδοτών (κυρίως φοιτητών) που έγιναν μέλη του Σ.Ε.Α.Π.

        Μετά τις 157 μονάδες αίματος -ρεκορ για το Σύλλογο- που συγκεντρώθηκαν στην26η αιμοδοσία, χθες 57 αιμοδότες (στην πλειοψηφία τους νέοι) ήρθαν στο Κ.Υ. και πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους.

           Χάρη στο αίμα των συμπολιτών μας, ο Σύλλογος έχει τη δυνατότητα πλέον να καλύπτει ΑΜΕΣΑ το οποιοδήποτε περιστατικό χρειαστεί αίμα, χωρίς καμία διάκριση.

        Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους αιμοδότες -παλιούς και νέους- και ειδικά τους φοιτητές για την ευαισθητοποίηση και την προσφορά αίματος στην χθεσινή έκτακτη αιμοδοσία.Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός οτι πολλοί νέοι υποστηρίζουν τον εθελοντισμό μέσω της αιμοδοσίας.

     Επίσης ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας,καθώς για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν άψογα στην μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών που υπήρξε.


*     Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά προσκαλεί όλους τους συμπολίτες να παραβρεθούν στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει, τη Μ.Παρασκευή,14/04/2017 και ώρα 15:30 στο γήπεδο του Ατρομήτου, με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά, Π.Ο. Παλαμαϊκή, Ηρακλής Παλαμά και μιας ομάδας εθελοντών αιμοδοτών.

** Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.