Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΛΑΜΑ:Πρωταθλήτρια για ακόμη μια φορά η αθλήτρια του A.Σ. SHINKYOKUSHINKAI Sempai Xara Florou στο 3ο International tournament GREEK OPEN CHALLENGE

Πρωταθλήτρια για ακόμη μια φορά η αθλήτρια του A.Σ. SHINKYOKUSHINKAI ΜΟΝΟΜΆΧΩΝ ΠΑΛΑΜΑ Sempai Xara Florou στο 3ο International tournament GREEK OPEN CHALLENGE στην όμορφη πόλη της Καβάλας με την συμμετοχή 6 χωρών , πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε ένα ακόμη τρόπαιο στην πολύ μεγάλη συλλογή μίας μεγάλης αθλήτριας που με υπομονή , ήθος και πειθαρχεία ξανά ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε διεθνές τουρνουά .!!!

Ο προπονητής των Μονομάχων
Shihan Kostas Gallios... προσέφερε τις υπηρεσίες του ώς chief tapi στους διαιτητές και ο
Sempai
Apostolos Petroy ώς κριτής αποσπώντας και οι δύο θετικά σχόλια από την κεντρική επιτροπή της διαιτησίας. .!!
Θέλω να συγχαρώ την πρωταθλήτρια μας Sempai Χαρά Φλώρου για την επιτυχία της και τον Sempai Πέτρου Απόστολο για την εξαιρετική και αμερόληπτη κρίση του ....OSU ..!!!

Συγχαρητήρια επίσης στον Sensei Dimitris Galanis για την πολύ καλή διοργάνωση. .osu!!! προσέφερε τις υπηρεσίες του ως chief tapi στους διαιτητές και ο sempai Apostolos Petroy ως κριτής αποσπώντας και οι δύο θετικά σχόλια από την κεντρικής Επιτροπή της διαιτησίας. Συγχαίρουμε την πρωταθλήτρια sempai Χαρά Φλώρου για την επιτυχία της και τον Sempai Απόστολο Πέτρου για την αμερόληπτη στάση του ! OSU !!

Συγχαρητήρια επίσης στον Sensei Dimitris Galanis για την πολύ καλή διοργάνωση..!! OSU !!