Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

♡ ΚΑΡΔΙΤΣΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ~ Ρόιδων Γη

Ρόιδων Γη
100% Φυσικός Χυμός Ροδιού

Η επιχείρησή μας Ρόιδων Γη αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία από το 2012 δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι με την καλλιέργεια ροδιών. Το κτήμα μας βρίσκεται στα Καλογριανά Καρδίτσης και αποτελεί βιολογική καλλιέργεια 2.000 ροδιών.

Το ρόδι, αποτελεί σημαντικότατος και πασίγνωστος καρπός από την αρχαιότητα για τις εκπληκτικές ιατρικές ιδιότητες που διαθέτει, έτσι και εμείς θέλοντας να σας προσφέρουμε όλα τα οφέλη του ροδιού δημιουργούμε τον φρέσκο χυμό ροδιού “Ρόιδων Γη”.

Η παραγωγή του χυμού γίνεται στο εργαστήριο μας, όπου εφαρμόζονται αρχές HAACP και βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κτήμα.

Η καλλιέργιά μας



Καλλιεργούμε τις ροδιές στα εύφορα εδάφη μας, με σεβασμό προς τη φύση και τον καταναλωτή, χωρίς να χρησιμοποιούμε φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα και έτσι δεν επηρεάζουμε την ποιότητα και την γεύση.

Κατά την περίοδο της συγκομιδής, συλλέγουμε τα ρόδια μας καθημερινά από το κτήμα μας, τα οποία χυμοποιούνται αυθημερόν χωρίς να τα αποθηκεύουμε σε ψυγεία.

Η χυμοποίηση


Τα ρόδια μας κατά την είσοδό τους στο εργαστήριο, μετά από αυστηρή διαλογή, πλένονται ώστε να γίνει η χυμοποίηση. Ο χυμός εμφιαλώνεται στα μηχανήματά μας και τοποθετείται στην κατάψυξη εντός 10 λεπτών.

Χρησιμοποιούμε ρόδια αποκλειστικά από τις δικές μας ροδιές, αποφεύγοντας άλλες συνεργασίες. Επίσης η εταιρεία μας δεν προσφέρει τα ρόδια της για νωπή κατανάλωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο χυμός μας να γίνεται από τα καλύτερα ρόδια των δέντρων μας και όχι από 3ης κατηγορίας όπως συνηθίζεται.

Σεβόμενοι τις φυσικές ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, την γεύση του και θέλοντας να σας προσφέρουμε ένα αγνό και θρεπτικό προϊόν, δεν χρησιμοποιούμε την παραμικρή θερμική επεξεργασία, ούτε συντηρητικά ή μέσα αραίωσης και δε χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ρόδι με τη φλούδα για την παραγωγή του χυμού.

Η μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης, είναι πιστοποιημένη και ελέγχεται καθημερινά για την ποιότητα των προϊόντων της.

Γιατί να επιλέξουμε βιολογικά;

Τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν καθαρή τροφή, είναι πιο θρεπτικά και χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Έχουν υψηλή διατροφική αξία, πλουσιότερα σε βιταμίνες (βιταμίνη C, καροτενοειδή) και μέταλλα (σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και μαγνήσιο)και γεύση όπως τα τρόφιμα που τρώγαμε από τη γιαγιά στο χωριό, αφού συλλέγονται όταν είναι ώριμα, με όλες τις γευστικές αξίες.

Έχουν εγγύηση γνησιότητας, γιατί ελέγχονται και πιστοποιούνται από εγκεκριμένους οργανισμούς, που δίνουν τη σφραγίδα τους μόνο στα γνήσια βιολογικά προϊόντα. Είναι πάντα φρέσκα, αφού οι ποσότητες είναι περιορισμένες. Περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά με αποτέλεσμα να προστατεύουν τον οργανισμό από την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών.


Ρόδι
Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά

Στην αρχαιότητα το ρόδι αναφέρεται ως ιερός καρπός. Στην εποχή μας το ρόδι έχει ταυτιστεί με την καλοτυχία, τη γονιμότητα αλλά και την αφθονία των αγαθών. Πράγματι, στον καρπό αυτό υπάρχει αφθονία ευεργετικών ιδιοτήτων που ωφελούν τον οργανισμό μας.

Όπως έχουν αποδείξει χιλιάδες έρευνες, το ρόδι αποτελεί ένα φρούτο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ιδιότητες. Θα ακούσετε πολλούς να το αποκαλούν “κόκκινος χρυσός”, αφού μία πληθώρα ερευνητικών εργασιών αποδεικνύουν την υψηλή διατροφική του αξία.

Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε, σε πληθώρα μεταλλικών στοιχείων (ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο, φώσφορος, κάλιο, ψευδάργυρος, σελήνιο), σε υδατάνθρακες και σε φυτικές ίνες.

Οι κυριότερες θεραπευτικές ιδιότητες του χυμού:
-Επιβραδύνει τη γήρανση
-Αναζωογονεί το ήπαρ
-Προστατεύει τα νεφρά
-Έχει αντιαλλεργικές ιδιότητες
-Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
-Προλαμβάνει την αναιμία
-Αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις
-Προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη
-Δρα κατά του καρκίνου μαστού
-Δρα προστατευτικά στον καρκίνο του δέρματος
-Προστατεύει το DNA
-Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση
-Ρυθμίζει το μεταβολικό σύνδρομο
-Προστατεύει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ
-Προστατεύει από την οστεοαρθρίτιδα
-Βοηθά στην πέψη





Ρόιδων Γη | 100% Φυσικός Χυμός Ροδιού
Καλογριανά | Καρδίτσα
Τηλ. 2441084111, 6932545011, 6974472704

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  ΕΔΩ:http://www.roidongh.gr/