Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας, αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία κυβέρνησης-κουαρτέτου που επεκτείνει τον κατάλογο των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων και ενισχύει τους οικονομικά ισχυρούς για να ανακάμψουν από την κρίση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ταυτόχρονα προωθεί σε όλα τα πεδία , τη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» της χώρας για να στηρίξει με κάθε τρόπο τους στόχους του κεφαλαίου για Ελλάδα ενεργειακό κόμβο και διαμετακομιστικό κέντρο. Στο πλαίσιο αυτό αλωνίζουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα και τα καράβια των ιμπεριαλιστών αμερικάνικα και άλλα πιάνουν στα λιμάνια για επισκευές, «ψυχαγωγία» κλπ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ , ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να εξωραΐσει τη συμφωνία και να εκτονώσει την οργή εργαζομένων – λαϊκών στρωμάτων για τα απαράδεκτα μέτρα. Στην προκλητική προπαγάνδα , στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού απαντάμε με τη δράση μας και στις δύο όψεις της αντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης . Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας, είναι σε πλήρη δράση και θα δώσει αγωνιστικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 17 Μάη στις 10:30 το πρωί στη Κεντρική Πλατεία


Η Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Ν. Καρδίτσας