Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Συμμετοχή του Α.ΚΕ.Θ.(ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) στην εταιρική συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο "E-Services Education"



Η 5η δραστηριότητα κάρτισης του σχεδίου Erasmus+​ E-services Education KA2 Project​ οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, από 11 έως 16 Φεβρουαρίου 2018, από το ΑΚΕΘ - DCT​. Στην δραστηριότητα κατάρτισης συμμετείχαν 5 καθηγητές από την Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Άρτας και 12 εκπαιδευτικοί από την Δ/νση Εκπ/σης του Anamur Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü​. Οι εκπαιδευτικοί καταρτίστηκαν στην διαχείριση μαθημάτων τα οποία προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας Moodle​, http://lms.ese-project.org, που έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του σχεδίου.
Την τέταρτη ημέρα του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε, επίσης, συνάντηση της ομάδας έργου του σχεδίου στην οποία συμμετείχαν οι: Recep Cikit και Esra Duzen Öğür​ από την Δ/νση Εκπ/σης του Anamur Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Fani Biskanaki​ από το 1ο Γυμνάσιο Άρτας, Ιωάννης Γεωργογιάννης από την Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Άρτας και Σπύρος Ντούβλης από το ΑΚΕΘ-DCT.