Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Παραδοσιακά Λουκούμια Καρδίτσας ♥


Η ιστορία μας αρχίζει το 1956 στην Καρδίτσα, όταν ο Άγγελος Λέμας του Αριστείδη δημιουργεί ένα παραδοσιακό εργαστήριο με λουκούμια και υποβρύχιο βανίλιας.

Το 1997 το εργαστήριο περνά στα χέρια του Κωνσταντίνου Λαγού, συνεργάτη του Αγγέλου Λέμα από το 1963, ο οποίος με τον γιό του Γεώργιο, συνεχίζουν την παράδοση παρασκευάζοντας παραδοσιακά λουκούμια και υποβρύχιο βανίλιας.


Την οικογενειακή παράδοση αναλαμβάνει το 2008 ο Γεώργιος Λαγός, εκμεταλλευόμενος από μικρή ηλικία την εμπειρία και τα μυστικά των συνταγών του πατέρα του, συνεχίζοντας έτσι επιτυχώς με μεράκι το έργο του ιδρυτή Αγγ. Λέμα.


Σήμερα, συνεχίζουμε να παρασκευάζουμε τα λουκούμια χειροποίητα με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο δίνοντας τα ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια χαρακτηριστική βελούδινη υφή.


Λουκούμια
Τριαντάφυλλο 600 γρ.

Περγαμόντο 600 γρ.

Μουστολούκουμο 600 γρ. με καρύδι

Μπουκίτσες 600 γρ. σε διάφορες γεύσεις

Σοκολάτα 600 γρ. με αμύγδαλο

Τριαντάφυλλο 600 γρ. με αμύγδαλο

Τριαντάφυλλο 600 γρ. με καρύδι

Συσκευασία 4,5 Κg σε όλες τις γεύσεις

Συσκευασία 300γρ. με ινδοκάρυδο


Υποβρύχιο Βανίλιας - Μαστίχας
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
Συσκευασία 500 γρ.
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ
Συσκευασία 500 γρ.




Η διαφύλαξη της υγείας του καταναλωτή αποτελεί βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας σε θέματα ποιότητας. Τα προϊόντα μας είναι αρίστης ποιότητας, πλήρως εναρμονισμένα με τις προδιαγραφές που ορίζει η εθνική και κοινοτική νομοθεσία.
Από την επιλογή και παραλαβή των πρώτων υλών, την παράγωγη και την διακίνηση των προϊόντων μας, εφαρμόζουμε αυστηρούς ελέγχους πάντα με την υποστήριξη εξωτερικών επιστημονικών σύμβουλων και συνεργατών.

Η επίσημη επιβεβαίωση της τήρησης όλων των παραπάνω, έγινε με την πιστοποίηση από ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης ότι έχουμε εγκαταστήσει και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) για την παραγωγή και εμπορία παραδοσιακών λουκουμιών και υποβρυχίου βανίλιας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005.



Δείτε το πιστοποιητικό στα Ελληνικά
Δείτε το πιστοποιητικό στα Αγγλικά


Τα προϊόντα μας μπορεί να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα. 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας όσον αφορά τις τιμές και τα έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραδοσιακά Λουκούμια Καρδίτσας "Αγγ. Λέμα"
Υπεύθυνος : Λαγός Γεώργιος
Διεύθυνση : Μεγάλου Αλέξανδρου 38 | Καρδίτσα | ΤΚ 43132
Τηλ|Φαξ : +30 2441023198
Εmail : info@lagos-loukoumia.gr
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: http://www.lagos-loukoumia.gr