Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο NO FINISH LINE ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - 13/06/2018



Συνέπεια - Προσήλωση - Πίστη - Στήριξη. Τέσσερις πυλώνες που βασίζεται η σχέση που έχουμε αναπτύξει με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Δε θα μπορούσαμε λοιπόν, εμείς που απαρτίζουμε το Διοικητικό Συμβούλιο, να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση στη χθεσινή γιορτή που είχαμε σχεδιάσει να πραγματοποιήσουμε. Η οποία γιορτή έγινε με αφορμή την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στους συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου “No Finish Line” στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το τετραήμερο 25-29 Απριλίου. Μια συμμετοχή που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα μας! Είναι πραγματικά συγκινητικό και όμορφο να βιώνει κανείς μια τέτοια ατμόσφαιρα τέτοιους δύσκολους καιρούς. Έβλεπες τους παρευρισκόμενους, να επιδίδονται σε ατελείωτες συζητήσεις στήνοντας μικρά πηγαδάκια, γέλια που απέρρεαν από αυτές και όλ’ αυτά μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα που είχαμε ετοιμάσει. Φυσικά σε όλα τα παραπάνω δε γινόταν να λείψουν τα εκλεκτά εδέσματα με το τσίπουρο με σκοπό φυσικά να προσδώσουν πιο εύθυμο χαρακτήρα στην όλη βραδιά.
Το πρόγραμμα λοιπόν ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Νταρζάνου μέσα σε κλίμα αποθέωσης και συνεχίστηκε στο ίδιο ύφος για κάθε απονομή που ακολούθησε σε όσους κλήθηκαν να παραλάβουν το αναμνηστικό τους. Στη συνέχεια, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα. Μαρούλα Παναγιωτοπούλου κάλεσε στο βήμα την δασκάλα του μικρού χορευτικού τμήματος κα. Άννα Κούβαρη και απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά για την “προσήλωση που επέδειξαν στα μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου 2017-2018”. Ακολούθησε προς έκπληξη των συμμετεχόντων σε αυτό, η απονομή αναμνηστικών στις δασκάλες: του μικρού χορευτικού τμήματος κα Άννα Κούβαρη, του τμήματος ενηλίκων κα. Δέσποινα Γερμόλα, καθώς και του τμήματος πλεκτικής κα. Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου για τον ζήλο που επέδειξαν στην εκμάθηση των μαθημάτων της περιόδου που ολοκληρώθηκε.
Η βραδιά έκλεισε με την προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο που απεικόνιζε στιγμές από την συμμετοχή του Συλλόγου στο No Finish Line.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν η υπεύθυνη για τη διοργάνωση του No Finish Line, κα Μαίρη Τσιγκοπούλου παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με το έμβλημα του Συλλόγου, ως ευχαριστήριο στην άρτια διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα ούσα και ο λόγος της συμμετοχής μας σε αυτόν.