Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

H ΜΙΚΡΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς στην Καρδίτσα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου  στις 7 το απόγευμα διοργανώνεται συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την νοσηλεία της 8χρονης Ναταλίας .
Η μικρή Καρδιτσιώτισσα Ναταλία-Ευαγγελία Π. πάσχει από το σύνδρομο “Shone’ s complex”. Στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργεία ανοιχτής καρδιάς και πρόσφατα (22 Σεπτεμβρίου) υποβλήθηκε σε μία ακόμη επέμβαση για την αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας και πλαστική στην τριγλώχινα βαλβίδα. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο «Μητέρα» από τον καθηγητή κ. Αυξέντιο  Καλαγκό.
Ο ασφαλιστικός φορέας των γονέων καλύπτει μέρος των εξόδων. Για το λόγο αυτό οι γονείς Παπαδόπουλος Χρυσόστομος και Κοντογιώργου Υβόννη απευθύνονται σε όλους τους πολίτες για να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί το ποσό που ανέρχεται στα 8.000 ευρώ περίπου. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ. Τα χρήματα πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι το μικρό κοριτσάκι να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας.
Για να συγκεντρωθεί το ποσό, συμπολίτες μας πήραν αυτή την πρωτοβουλία της συναυλίας. Καλούνται όλοι οι φορείς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ενώ όσοι εθελοντές θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με τον κ. Φώτη Γαρουφαλιά, στο τηλέφωνο 6981910329.
Σε επικοινωνία του artkarditsa.gr με τον κ. Γαρουφαλιά, ενημέρωσε ότι πολλά μουσικά σχήματα ανταποκρίνονται θετικά.
Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής τα μουσικά σχήματα «Οκτάηχο» η ορχήστρα από το Βαρελάδικο, η «Λαϊκή Συντεχνία» και πολλοί μεμονωμένοι μουσικοί και καλλιτέχνες.
«Παρακαλώ πολύ τα μουσικά σχήματα ή οι μουσικοί της Καρδίτσας να δηλώσουν την συμμετοχή τους. Η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη», τόνισε ο κ. Γαρουφαλιάς.