Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

♥ Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τιμούν τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ Τίκα και τον Πρωθυπουργό-Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα

Ο Σύλλογός μας, σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00' μ.μ. στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών,ότε και όπου θα τελέσει με την δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους των επιφανών συμπατριωτών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού και Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα (γεννήθηκε στην Καρδίτσα  και καταγόταν από το Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεος, ο οποίος θα έρθει από την Καρδίτσα.

Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα μιλήσει o σχολάρχης των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Γείτονα» και εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, κ. Ελευθέριος Γείτονας και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο συμπατριώτης Αντιστράτηγος ε.α., κ. Βασίλειος Σταθόπουλος.

Έχουν κληθεί να παραστούν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιατικά και Χιακά σωματεία, καθώς επίσης και η Φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας για να αποδώσει τις δέουσες τιμές.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση, εφόσον βρίσκεσθε στην Αθήνα, θα είναι πολύ τιμητική.

Για πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.karditsiwtes.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 210.3301370

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση της εκδήλωσης και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα σας αποσταλεί και περαιτέρω ενημερωτικό υλικό.

Θερμή παράκληση να προωθήσετε την πρόσκληση σε γνωστούς σας συμπατριώτες μας που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Με ειλικρινείς πατριωτικούς χαιρετισμούς,

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Στο πλαίσιο εφαρμογής του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), εάν δεν επιθυμείτε να παραμείνετε στη λίστα αποδεκτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συλλόγου των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων, ενημερώστε μας στέλνοντας τη λέξη «διαγραφή» στο s.a.karditsiwtwn@gmail.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Διεύθυνση Γραφείου: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10677 (Πλατεία Κάνιγγος) - 2ος όροφος
Τηλέφωνα: 210.3301370  *  6976.704654  
Φαξ: 210.8254305
Facebook: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10.00' π.μ. - 12.00' μ.μ.