Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

«ΕΙΔΙΚΗ» ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ


Με 50 σχεδόν μικρούς αλλά ευαισθητοποιημένους πολίτες γέμισε τη Δευτέρα 17/12/2018 η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά. Οι μαθητές της Γ’ και Δ΄ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κ. Γιώργο Σακελλαρίου, κα Ελένη – Ζωή Ρίζου και κ. Ηλία Κούτρα, «κατέλαβαν» τα έδρανα του ΔΣ αναλαμβάνοντας ρόλο δημοτικών συμβούλων  με απορίες, άποψη και προτάσεις.
Τα παιδιά και τους δασκάλους, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου και συζήτησε μαζί τους για το πως λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο και με ποιόν τρόπο λαμβάνονται οι αποφάσεις που αφορούν στην πόλη μας και απάντησε στις ερωτήσεις που είχαν τα παιδιά σε διάφορα θέματα (όπως το περιβάλλον, η καθαριότητα, τα αδέσποτα κτλ), αφιερώνοντας τους όσο χρόνο χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η ωραία συνάντηση και να λυθούν όλες οι απορίες. Τελειώνοντας την «ειδική» συνεδρίαση τα παιδιά ευχαρίστησαν και αποχαιρέτησαν το Δήμαρχο ενώ τους μοιράστηκαν διάφορα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Να τονιστεί πως η ευπρέπεια που χαρακτήρισε την παραμονή των παιδιών στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η ποιότητα των ερωτήσεων που απηύθυναν και η ευγενική συμπεριφορά τους, επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς.