Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αγαπημένη μας Ομίχλη στη λίμνη... Καλό ταξίδι!

Omixli-Sti Limni


Με μεγάλη μας λύπη θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως η αγαπημένη μητέρα μας και δική σας φίλη ( Omixli-Sti Limni ) δεν κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από τον μεγάλο αγώνα που έδωσε με την πιο ύπουλη αρρώστια και αντίπαλο που μπορούσε να αντιμετωπίσει. Μας άφησε δυστυχώς και ευχόμαστε να κρατήστε την αγάπη της και το χαμόγελο της στην καρδιά σας και όπως θα έλεγε και η ίδια... "Γεια σας φίλοι μου να σας έχει καλά ο Θεός" !!!
Με εκτίμηση και αγάπη, τα παιδιά της πιο όμορφης μαμάς.
Ευχαριστούμε πολύ!
Manos Kykrilis Αγαπημένη μας Ομίχλη στη λίμνη, παρότι έχω αφήσει το fb εδώ και δυο χρόνια, μετά από μια μεγάλη περιπέτεια οικογενειακή, σήμερα νοιωθω την ανάγκη να κάνω μια εξαίρεση και να σ´ αποχαιρετήσω μέσα από αυτό που σε γνώρισα. Ήσουν, είσαι και θα είσαι μέσα μας μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που γνώρισα μέσα από αυτό το μέσο: Μοναδική καλλιτέχνις στη φωτογραφία, σεμνή και ταπεινή, όπως είναι οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι, χαμογελαστή και πάντα με το γλυκό σου λόγο, απίστευτα δυνατή μετά το χαμό του παιδιού σου. Με λίγα λόγια εκείνο το είδος ανθρώπου που εκλείπει σιγά-σιγά από την κοινωνία μας...
Αν νοιωθεις, αλλά δε βλεπεις απο εκεί που βρίσκεσαι τώρα, ήθελα να σου πω ότι δεκάδες βουρκωμένοι φίλοι σου ανεμίζουν τα μαντήλια τους και σε χαιρετούν... Σου εύχονται να είσαι ευτυχισμένη εκεί που πας, κοντά στο αγαπημένο σου παιδί... Χαμογέλασε μας και θα χαμογελάσουμε κι εμείς αποχαιρετωντας σε, γιατί μας δίδαξες αυτό που γράφεις στον τοίχο σου «μέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη μερα»!
Καλό σου ταξίδι γελαστή, ανθρώπινη φίλη μου Μαρίνα...

Γωγώ Παπαδάτου Καλημέρα....😥 Σήμερα έμαθα για μια φίλη που γνώρισα μέσα από εδώ , αλλά πραγματικά ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Είχε ένα πλατύ χαμόγελο γεμάτο αισιοδοξία.
Οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε σαν Ομίχλη της λίμνης... Το όνομα της Μαρίνα.
Μια υπέροχη μητέρα που κατάφερε και στάθηκε όρθια ακόμα και μετά το χαμό του παιδιού της.
Μια μοναδική μητέρα για τα άλλα της παιδιά.
Και τέλος μια εξαιρετική φωτογράφος.
Η φωτογραφία ήταν η μεγάλη της αγάπη.
Λάτρευε την λίμνη Πλαστήρα ....
Αναρίθμητες φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα.
Θέλω και εύχομαι τα παιδιά της , κάποια στιγμή να εκθέσουν τις δημιουργίες της.
Γλυκό μου Μαρινάκι εύχομαι καλό παράδεισο ....νασαι ευτυχισμένη σε ένα κόσμο καλύτερο !
Σ' Αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ που με τιμήσεις με τι φιλιά σου...
Καλό σου ταξίδι σου Μαρινάκι μου.
Πάντα θα σε θυμάμαι.



Ο χρήστης Νομός Καρδίτσας 
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της αγαπητής Omixli-Sti Limni(Μαρίνας Γλυκιώτη).
Ήταν μια εξαιρετική φωτογράφος και ένας υπέροχος άνθρωπος η Μαρίνα, που αγάπησε τον τόπο μας και ιδιαίτερα την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα.
Αυτή ήταν η απάντησή της όταν ζητήσαμε φωτογραφίες της:
"Αγαπώ την Καρδίτσα και ιδιαίτερα την λίμνη όπου ερχόμουν περίπου 40 χρόνια εκεί. Χαρά μου και τιμή μου να σας δώσω φωτογραφίες μου"
Εκφράζουμε τα Θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της! 
Καλό ταξίδι Μαρίνα Γλυκιώτη!
Ευχαριστούμε πολύ!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ: