Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Πασχαλινό παζάρι από τη «Φλόγα» Καρδίτσας ♥ στην κεντρική πλατεία

Το παράρτημα Καρδίτσας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» διοργανώνει από την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 έως και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 πασχαλινό παζάρι.

«Το Πάσχα πλησιάζει και ο Σύλλογος Φλόγα σας καλεί φέτος το Πάσχα να προσφέρετε ένα δώρο αγάπης και να συμβάλετε στο έργο της Φλόγας και να στηρίξετε το παιδί που νοσεί από καρκίνο. Οι εθελοντές μας κατασκεύασαν για εσάς τις πιο ιδιαίτερες λαμπάδες, τετράδια και πρακτικά δώρα. Σχέδια πολλά για μικρούς και μεγάλους φτιαγμένα με όρεξη, αγάπη, φαντασία, μεράκι και έμπνευση. Σας προτείνουμε να επιλέξετε κάποια από τις «φιλανθρωπικές» λαμπάδες που πωλούνται σε πολύ καλές τιμές – και με πολύ καλό σκοπό, που συνάδει άλλωστε με το νόημα του Πάσχα – για τους φίλους ή δικούς σας ανθρώπους που θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι πιο προσωπικό αλλά και συμβολικό για τις άγιες μέρες του Πάσχα.
Σας περιμένουμε όλους στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας από την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 έως και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 από τις 10 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, και από τις 17:30 έως τις 21:00 το βράδυ».

Σας περιμένουμε με υπέροχες λαμπάδες φτιαγμένες με πολλή αγάπη από εθελοντές και φίλους του Συλλόγου, τετράδια που εξώφυλλο τους κοσμεί η ¨τέχνη¨ των παιδιών μέχρι και πρακτικά δώρα για κάθε γούστο.
Αυτή τη χρονιά, δώστε την αγάπη σας στα παιδιά της Φλόγας.
Την έχουν ανάγκη !!