Σάββατο 18 Μαΐου 2019

♥ Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιμετωπίζει τον Ναδάλ στον ημιτελικό του τουρνουά της Ρώμης - Στον ημιτελικό θα παίξει και η Μαρία Σάκκαρη

O Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό του ATP Masters της Ρώμης, μια εβδομάδα ακριβώς μετά την αναμέτρηση τους στον ημιτελικό του ATP Masters της Μαδρίτης.  

Στον ημιτελικό της Μαδρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε για πρώτη φορά τον Ισπανό τενίστα. Ο Τσιτσιπας πέρασε στον ημιτελικό άνευ αγώνα, καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ που ήταν ο αντίπαλος του στον προημιτελικό αποχώρησε από το τουρνουά εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. 

Ο Ναδάλ νίκησε στον δικό του προημιτελικό τον Φερνάντο Βερντάσκο με 2-0 σετ. Ο ημιτελικός Τσιτσιπά-Ναδάλ θα ξεκινήσει στις 15:30. 

Στον ημιτελικό του τουρνουά της Ρώμης θα παίξει και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία στις 18:00 αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Σάκκαρη νίκησε στον προημιτελικό την Κριστίνα Μλαντένοβιτς με 2-1 σετ. Η αυριανή (18.00) αντίπαλος της Σάκκαρη είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο.4 στον κόσμο, που άφησε έξω με 6-7(5), 6-2, 6-2 τη Βικτόρια Αζαρένκα.