Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ»: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ»
ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ
3O NO FINISH LINE ATHENS -
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΪΟΥ 2019 - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΣΙΑΣ «ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ»

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ»

Στην αναγγελία δημοσίευσης για την εκδήλωσή μας, είχαμε τονίσει ότι «Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά!». Μετά το πέρας αυτής και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Χασιάς «Νίκος Λιάκος», θα προσθέσουμε και τη λέξη ΕΝΟΤΗΤΑ που περικλείει όλα όσα βρίσκεται, όχι μόνο στη φιλοσοφία που διέπει το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και όλα όσα πρεσβεύει ο πολιτισμός μας γενικότερα. Σε ένα κλίμα ζεστό και αντάξιο της σημασίας της εκδήλωσης και σε μία όμορφη αίθουσα, όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα, μέλη του Συλλόγου και απλοί φίλοι, πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά όπου περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Νταρζάνος καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «ο σύλλογος εκτός από τον πολιτιστικό χαρακτήρα του έχει έντονο φιλανθρωπικό και αθλητικό πρόσωπο. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι γιατί ο σύλλογός μας στο 3ο No Finish Line πήρε την 1η θέση στην κατηγορία Γ ( 60-119 άτομα). Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής "Ο Ρήγας Φεραίος" διένυσε 2756 χιλιόμετρα και πρόσφερε 1378 ευρώ στην Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί» και αυτό είναι μια παρακαταθήκη που πρέπει και να τη σεβόμαστε και να την στηρίζουμε κάθε χρόνο», ευχόμενος του χρόνου ο σύλλογος να διπλασιάσει την απόδοσή του σε χιλιόμετρα για να διπλασιαστεί και η προσφορά προς τα παιδιά. Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς που μας τίμησε με την παρουσία του τόνισε από την πλευρά του: «Εύχομαι του χρόνου να διπλασιάσετε τα χιλιόμετρα που διανύσατε φέτος. Εύχομαι επίσης του χρόνου να έχετε πολύ περισσότερες εκδηλώσεις από αυτές που είχατε φέτος. Ο Σύλλογος Θεσσαλών παράγει πραγματικά πολιτισμό και προσωπικά έχω μείνει έκπληκτος με τις εκδηλώσεις που έχετε κάνει για αυτό δεν έχω παρά να σας συγχαρώ. Εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη και ζωντάνια και αν θέλετε όταν θα γίνει του χρόνου ο Φιλανθρωπικός Αγώνας θα έρθω και εγώ μαζί σας». Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας που συμμετείχε στον Φιλανθρωπικό Αγώνα, αφού παρέλαβε το αναμνηστικό του δίπλωμα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας, ανέφερε: «τέτοιες δράσεις είναι άξιες συγχαρητηρίων και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και για άλλους συλλόγους αλλά και για την νεολαία. Οι Θεσσαλοί έχουμε μάθει όχι μόνο να περπατάμε αλλά να τρέχουμε και αυτόν τον σύλλογο τον τρέχουμε πολύ μπροστά. Φέτος είχα την τιμή να προσκληθώ και να τρέξω μαζί σας. Και του χρόνου και κάθε χρόνο έτσι θα συνεχίσουμε».
Ιδιαίτερη αποτέλεσε η στιγμή όταν η κ. Μαίρη Τσιγκοπούλου, εκ των υπευθύνων της διοργάνωσης που ήταν και η κύρια αφορμή της συμμετοχής μας στον αγώνα, κλήθηκε να παραλάβει το όμορφο αναμνηστικό που της είχαμε ετοιμάσει για τα 3 χρόνια στήριξης του No Finish Line.
Το διαδικαστικό μέρος της εκδήλωσης, περιελάμβανε απονομή αναμνηστικών από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής προς τα μέλη του Δ.Σ. Έτσι λοιπόν, ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς παρέδωσε αναμνηστικό στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνο Νταρζάνο, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής κα Ελένη Λιάκου στον Ειδικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Βασίλη Βασιλάρα και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας κ. Νίκος Χατζητρακόσιας στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κα. Μαρούλα Παναγιωτοπούλου.
Κατά τη διάρκεια της απονομής προβαλλόταν ένα ολιγόλεπτο βίντεο από την συμμετοχή μας στον αγώνα, βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ: https://youtu.be/SsiiOpRzxkQ
Μετά το πέρας της διαδικασίας όλοι όσοι έδωσαν το παρών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικά εδέσματα, συνοδευόμενα από το παραδοσιακό μας τσίπουρο, υπό τους ήχους που προέρχονταν από την δεκαετία του ’90, μία εποχή που “σημάδεψε” όσους είχαν την δυνατότητα να τη ζήσουν..
Ευχαριστούμε την Δημοτική Ενότητα Χασιάς του Δήμου μας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κα. Ελένη Λιάκου για την παραχώρηση της αίθουσας και ό,τι άλλο χρειαστήκαμε για να υλοποιήσουμε την εκδήλωσή μας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες τον αγώνα και να είναι βέβαιοι ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε ξανά το κύπελλο στον Σύλλογό μας.
Με την συμμετοχή μας τα τελευταία τρία χρόνια σε αυτόν τον αγώνα, αποδεικνύουμε ότι ένας Πολιτιστικός Σύλλογος δεν πρέπει να υφίσταται μόνο για να διοργανώνει εκδηλώσεις (αλλά και να συμμετέχει σε αυτές), αλλά να προσφέρει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Οι αρχικές φωτογραφίες προέρχονται από την διαδικτυακή εφημερίδα ΦΥΛΑΡΧΟΣ του Δήμου Φυλής.