Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ονειρευτής ♥ Ο Καρδιτσιώτης beatmaker ~ ΝΕW track : το «Αγριοπούλι»

ONEIΡΕΥΤΗΣ (Τσανάκας Χρήστος) : είναι 36 ετών , κατάγεται από την Καρδίτσα και τα τελευταία 20 χρόνια με μόνιμη έδρα του πια τη Θεσσαλονίκη ασχολείται με την παραγωγή, τους στίχους και το τραγούδι low bap κομματιών. Συμμετέχει σε πολλά live και γενικότερα στη μουσική κίνηση της Freestyle Productions σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.α.

Τα πρώτα demos του (σε κασέτες) σκαρώθηκαν κάπου εκεί στο 1998 και το 2000 δημιούργησε το σχήμα 'Δίλημμα' , ενώ κοντά στο 2003 μαζί με άλλα 2 groups συμμετείχε στο low bap project "Pandomima" όπου αργότερα πήρε τη μορφή σχήματος (για περίπου 3 χρόνια). Μαζί τους έχει κυκλοφορήσει πολλές ανεξάρτητες και μη δισκογραφικές δουλειές.

Το 2008 κυκλοφορεί ένα προσωπικό 'λευκό' 7ιντσο βινύλιο με 2 tracks . Ήδη το 2007 μαζί με το SunD ξεκινούν μια σειρά από promo κομμάτια τα οποία παίζουν σε διάφορα live , ενώ το 2009 ξεκινά μια σειρά (box) από 7ιντσα βινύλια με τίτλο "Στης ντροπής το ξέθαμα" , η οποία αποτελείται συνολικά από 2 7ιντσα βινύλια , ένα mixtape και ένα dvd.

To 2012 σχηματίζει μαζί με το SunD , το C.Saw και τον Dj Found τους GROUND ZERO .Για περίπου 3 χρόνια διατηρούσε την εκπομπή “Προβοκάτσια” στον low bap ραδιοφωνικό σταθμό Blasphemy webradio.Μετρά πολλές συνεργασίες με low bap σχήματα , καθώς επίσης έχει επιμεληθεί τη μουσική για 2 film μικρού μήκους.



💢ΝΕW track💢 Αγριοπούλι {𝓭𝓾𝓫 𝓈𝑒𝓈𝓈𝒾𝑜𝓃𝓈}
Παραγωγή - Στίχοι - Παρουσίαση : Ονειρευτής
Hxoληψία : Tony Fana (Maverick studios)
Kάμερες - Animation : Anastasis Mavrogiannis
Logo : Skitsofrenis
Talkback label (2019)
Ένα dub σκάρωμα με παραδοσιακούς ήχους απ' τα πάτρια εδάφη της Καρδίτσας , με reggaeton samples και δείγματα από αγαπημένα βινύλια και στίχους για τα «σπάνια και άγρια πουλιά» των παιδικών μας χρόνων.

Δείτε και ακούστε το «Αγριοπούλι»:

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE : https://www.youtube.com/user/ksethamaLowBap
και 

ΣΤΟ FACEBOOK: https://www.facebook.com/oneireuthsofficial/