Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Χρυσή Πανελληνιονίκης η Καρδιτσιώτισσα ♥ Χριστίνα Χάρμπα

Το τετραήμερο 11-12-13-14 Ιουλίου 2019 στο «Ιωνικό» Δημοτικό Κολυμβητήριο Χίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης όλων των κατηγοριών υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Αιγαίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι της χώρας που ασχολούνται με το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης και πληθώρα αθλητών, ανάμεσά τους και η αφρόκρεμα του χώρου.

Η Χριστίνα Χάρμπα αθλήτρια του Κολυμβητικού Ομίλου Καρδίτσας, που και την φετινή σεζόν όπως και την περυσινή αγωνίζεται με το σκουφάκι των Δελφινιών Πτολεμαΐδας με υποσχετική μεταγραφή, δήλωσε για πολλοστή φορά παρούσα στις κορυφαίες διοργανώσεις της Κ.Ο.Ε. και κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της Πρωταθλήτριας Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτώντας την 1η θέσηκαι το Χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100μ. διπλά πέδιλα mixed κατηγορίας Νεανίδων. Θυμίζουμε πως και πέρυσι είχε κατακτήσει ξανά την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία Κορασίδων πραγματοποιώντας μάλιστα Πανελλήνιο Ρεκόρ, το οποίο έχει στην κατοχή της έως και σήμερα, αφού δεν κατάφεραν έως τώρα να το καταρρίψουν.

Επίσης, στο πανέμορφο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου επιβεβαίωσε και στην κατηγορία Νεανίδων το ανώτατο ποσοστό προσαύξησης, που μπορεί να λάβει αθλητής από τις εγχώριες διοργανώσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων, (20%) για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και (10%) για τα άλλα τμήματα και τις εισαγωγικές κατευθύνσεις τμημάτων των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., ποσοστά που είχε κατακτήσει και στην κατηγορία Κορασίδων.

Ο πρόεδρος του Κ.Ο.Κ. κ. Κωστής Νούσιος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στη Χριστίνα, της εύχονται καλή πρόοδο και υπόσχονται να είναι αρωγοί για όλα τα παιδιά της ομάδας, ώστε οι διακρίσεις να είναι συνεχείς και αδιάλειπτες.

Η ίδια από την πλευρά της ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλλαν και βοήθησαν στην επιτυχία της:
το Δ.Σ. Κολυμβητικού Ομίλου Καρδίτσας
το Δ.Σ. Α.Κ.Α. Δελφίνια Πτολεμαΐδας
τον κ. Καραγιάννη Δημήτρη (προπονητής Δελφινιών Πτολεμαΐδας)
τον κ. Γκινή Γιώργο (προπονητής Κ.Ο.Κ.)
τον κ. Σπανόπουλο Πάνο (γυμναστής Δελφινιών Πτολεμαΐδας)
την κ. Μοναστηριώτη Σοφία (γυμνάστρια)
τον κ. Φυτιλή Θωμά (φυσιοθεραπευτής)
τον κ. Ραδουνισλή Ζήση και την κ. Γιαννάκινα Δήμητρα (έφοροι τεχνικής Δελφινιών Πτολεμαΐδας)
Όλους τους κολυμβητές-τριες τόσο στον Κ.Ο.Καρδίτσας όσο και στα Δελφίνια Πτολεμαΐδας.

Τέλος, στους συναθλητές της από Δελφίνια Πτολεμαΐδας Καλαϊτζόπουλο Πάρη και Καλαϊτζόπουλο Χρήστο, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Αίγυπτο στα τέλη Ιουλίου και στον προπονητή τους Καραγιάννη Δημήτρη που θα τους συνοδεύσει, εύχεται να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!!




Πηγή: 
https://trikalasportiva.gr/
https://karditsapress.gr/
Κολυμβητικός Όμιλος Καρδίτσας