Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Καλωσορίσατε στα Άγραφα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο ξενοδοχείο Ναϊάδες ♥

Καλώς ήλθατε!

Μια ιδέα του Νικόλαου Πλαστήρα δημιούργησε στον ορεινό όγκο των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας την πανέμορφη ομώνυμη λίμνη. Ο συνδυασμός της στεριάς με τη λίμνη, τα μικρά φιόρδ που έχουν σχηματιστεί, η βλάστηση που την περιβάλει και ο χρωματισμός που ποικίλει ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, διαμορφώνουν ένα συναρπαστικό και μαγευτικό τοπίο που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Εδώ σ' αυτή την περιοχή διαλέξαμε να κτίσουμε το ξενοδοχείο μας. Καταθέσαμε όλο το μεράκι και την αγάπη μας, επιλέξαμε τα καλύτερα υλικά και με σεβασμό στους φυσικούς νόμους της περιοχής το δημιουργήσαμε.

Naiades Hotel

Στην ομορφότερη πλευρά της λίμνης και σε απόσταση 35 Km από την πόλη της Καρδίτσας είναι χτισμένο το ξενοδοχείο μας. Αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για κάθε επισκέπτη, καθώς δένει σε απόλυτη ισορροπία την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις.

Όπως οι Ναϊάδες, οι νύμφες των λιμνών, των ποταμών και των πηγών μένουν ανέγγιχτες στο χρόνο, έτσι και το ξενοδοχείο μας – που δανείστηκε το όνομά τους – διατηρεί την απόλυτη έννοια της φιλοξενίας, αποπλανώντας τους επισκέπτες με την απερίγραπτη πολυτέλεια της γαλήνης και την μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

Στο ξενοδοχείο μας έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ακούσετε ήχους που ίσως έχετε ξεχάσει, να χαλαρώσετε, να κολυμπήσετε, να αναζωογονηθείτε, να γυμναστείτε, να παίξετε, να διασκεδάσετε και ίσως να το επιλέξετε για τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωή σας.

Δωμάτια

Το ξενοδοχείο διαθέτει 48 δωμάτια όλων των τύπων με τη δυνατότητα φιλοξενίας οικογενειών, συνεδρίων, εμπορικών αντιπρόσωπων, νεόνυμφων, αθλητικών ομίλων, και κάθε περίπτωση επισκέπτη στη λίμνη Πλαστήρα.

Τα δωμάτια είναι χτισμένα αμφιθεατρικά ώστε να έχουν τα περισσότερα θέα στα καταπληκτικά νερά της λίμνης που αντανακλούν με ιδιαίτερο τρόπο τα χρώματα του ουρανού και του ορεινού περιβάλλοντος.

Ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου που έχουν χρησιμοποιηθεί και η προσάρτηση όλων των σύγχρονων ανέσεων αναδεικνύοντας μια ιδιαίτερη αισθητική δημιουργούν για τον επισκέπτη την απόλυτη φιλόξενη ατμόσφαιρα.


Παροχές


Reception 24 ώρες
Room service
Baby sitting
Παιδότοπος
Ασύρματο ιντερνέτ χωρίς χρέωση
Άνετο δωρεάν παρκινγκ
Συναλλαγές με τις κυριότερες πιστωτικές κάρτες, συνάλλαγμα
Ενοικίαση αυτοκινήτου,
Καθαριστήριο ρούχων,
Υπηρεσίες ταχυμεταφοράς
Μίνι μάρκετ

ΤοποθεσίαΕκδηλώσεις

Αίθουσες πολλαπλών χρήσεων για συνέδρια και εκδηλώσεις
Υπαίθριος χώρος γύρω από την πισίνα για κάθε είδους events

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Νεοχώρι Καρδίτσας, Λίμνη Πλαστήρα
Τηλέφωνο: 2441093333, 2441093252
Fax: 2441093173
Email: info@naiades.gr


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.naiades.gr/