Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Λίμνη Πλαστήρα ♥ Nevros Hotel Resort and Spa

Καλώς ήλθατε

To Νεοχώρι είναι ένα μικρό χωριό που απλώνεται στην πλαγιά πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα. Πολλοί πιστεύουν ότι προσφέρει την καλύτερη θέα στην λίμνη.

Για το λόγο αυτό διαλέξαμε να κτίσουμε εδώ το ξενοδοχείο μας Nevros Hotel που διαμορφώνει μαγευτικές και ταυτόχρονα ξεχωριστές εικόνες στον επισκέπτη, χτισμένο με ξύλο και πέτρα, διατηρώντας τις αρχές της παραδοσιακής τοπικής αρχιτεκτονικής.

Διαμονή

Το Nevros Hotel Resort & Spa με την καλύτερη θέα στη λίμνη του Πλαστήρα διαθέτει 21 δωμάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν όλα εκείνα που χρειάζεται ο πελάτης για την καλύτερη εξυπητέρητησή του και που θα τον κάνουν να περάσει αξέχαστες διακοπές στο χώρο μας.Τα δωμάτια μας χωρίζονται σε κατηγορίες

Η Executive suite του ξενοδοχείου Νεβρός είναι μεζονέτα. Διαθέτει την καλύτερη θέα προς τη λίμνη του Πλαστήρα. Το πέτρινο τζάκι του δωματίου προσφέρει τη ζεστιασιά και τη χαλάρωση που αναζητάει ο φιλοξενούμενος μας. Το king size κρεβάτι θα σας ταξιδέψει σε ένα κόσμο χαλάρωσης. Η σουίτα μας επίσης διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, δύο μπάνια – ένα σε κάθε όροφο- τηλέφωνο - σαλόνι με δερμάτινο καναπέ, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν wi-fi internet,δύο τηλεοράσεις, DVD player, στερεοφωνικό. Απολαύστε τον καφέ σας στην εκπληκτική βεράντα του δωματίου με θέα την πανέμορφη θέα προς τη λίμνη Πλαστήρα. Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα.

Η Junior suite του ξενοδοχείου Νεβρός φημίζετε για τους χώρους της και το πόσο βολική είναι για οικογένειες από τέσσερα άτομα και πάνω. Είναι μεζονέτα με διπλό κρεβάτι στον κάτω όροφο και δύο μονά στο επάνω. Το πέτρινο τζάκι του δωματίου προσφέρει τη ζεστιασιά και τη χαλάρωση που αναζητάει ο φιλοξενούμενος μας. Είναι ένα δωμάτιο που η κάθε οικογένεια πρέπει να το επιλέξει για τις διακοπές τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ζευγάρια που απλά θέλουν το κάτι παραπάνω και λίγη πολυτέλεια και λεπτομέρεια στις διακοπές τους. Η σουίτα μας διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, μπάνιο, τηλέφωνο, δωρεάν wi-fi internet, χρηματοκιβώτιο, σαλόνι και εκπληκτική βεράντα με θέα την πανέμορφη λίμνη του Νικολάου Πλαστήρα. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας. Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα.

Οι Deluxe suites του ξενοδοχείου Νεβρός βρίσκονται στην καινούρια πτέρυγα. Όλες οι σουίτες διαθέτουν φανταστική θέα προς τη λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα. Προτείνουμε τα δωμάτια για τα ζευγάρια που τους αρέσει ο ρομαντισμός, η πολυτέλεια, η χαλάρωση, η ξενοιασιά και αναζητούν λίγες ημέρες ηρεμίας. Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς. Όλες οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν wi-fi internet, σαλονάκι και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το τζάκι. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας. Σας προτείνουμε λίγες στιγμές στο πανέμορφο κόκκινο δωμάτιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν εκπληκτικό μπαλκόνι με θέα την πανέμορφη λίμνη του Νικολάου Πλαστήρα. Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα.

Τα connecting δωμάτια του ξενοδοχείου μας είναι δύο ευρύχωρα δίκλινα δωμάτια με κοινό διάδρομο είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν από δύο έως 5 άτομα. Είναι δύο ξεχωριστά δωμάτια όπου το ένα διαθέτει διπλό κρεβάτι και το άλλο δύο μονά. Το προτείνουμε για οικογένειες, οικογενειακές διακοπές, όπου και τα παιδιά έχουν το χώρο τους αλλά και οι γονείς θα νοιώσουν στιγμές χαλάρωσης. Και τα δύο δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν wi-fi internet, σαλονάκι και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το τζάκι. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας. Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα.

Τα standard δίκλινα δωμάτια βρίσκονται στη κεντρική πτέρυγα του ξενοδοχείου μας. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν εκπληκτική θέα στη λίμνη του Πλαστήρα. Τα δωμάτια αυτά έχουν την ιδιαιτερότητα πως μπορούνε να φιλοξενήσουν από 2 έως και 5 άτομα. Διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση , δωρεάν wi-fi internet,τηλέφωνο , χρηματοκιβώτιο, mini bar, και φυσικά μπαλκόνι προς τη λίμνη του Νικολάου Πλαστήρα. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας. Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα.

Το δωμάτιο για special needs, απευθύνεται σε συνανθρώπους μας με ειδικά χαρακτηριστικά και όχι μόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κλασικό δίκλινο standard δωμάτιο. Διαθέτει από τα πιο ωραίες θέες στη λίμνη του Πλαστήρα. Μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση , δωρεάν wi-fi internet,τηλέφωνο , χρηματοκιβώτιο, mini bar, και φυσικά μπαλκόνι προς τη λίμνη του Νικολάου Πλαστήρα. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας. Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα.

Φυσικά το room service είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να έχετε privet τα ροφήματα και τα γαστρονομικά μας εδέσματα.
Ξενοδοχείο Νεβρός – Το ξενοδοχείο με την καλύτερη θέα στη λίμνη του Πλαστήρα. Από όλους τους χώρους θαυμάζεις τη λίμνη του Πλαστήρα.

Εστιατόριο

Στο Nevros Hotel Resort & Spa έχουμε συνδυάσει την παράδοση με τη μοντέρνα κουζίνα και σε συνδασμό με την εξαιρετική θέα στη λίμνη από τα εστιατόριά μας δίνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο στο πελάτη μας.
Και τα δύο μας εστιατόρια, κεντρικό εστιατόριο και ταβέρνα έχουν φανταστική θέα προς τη λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα.

Στο ξενοδοχείο Νεβρός έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε τις παραδοσιακές γεύσεις με τη μοντέρνα κουζίνα, γι’ αυτό το λόγο μπορούμε να ικανοιήσουμε από τους πιο απλούς μέχρι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ο Chef του ξενοδοχείου μας σας περιμένει για να δοκιμάσετε τα γαστρονομικά μας εδέσματα και φυσικά να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη μαγευτική μας θέα προς τη λίμνη Πλαστήρα. Το ταβερνάκι του ξενοδοχείου Νεβρός έχει γίνει σήμα κατατεθέν και κάθε Κυριακή μετατρέπεται σε ένα μοντερνισμένο τσιπουράδικο με τους καλύτερους μεζέδες. Επίσης από τον κατάλογο της ταβέρνας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και τα μαγειρευτά μας φαγητά.

Παραδοσιακά φαγητά σας ταξιδεύουν στην τοπική παραδοσιακή κουζίνα και ικανοποιούν την κάθε γευστική σας επιθυμία. Τα αρωματικα φυτά που δίνουν χρώμα στα φαγητά μας προέρχονται από τον περιποιημένο κήπο μας. Παραδοσιακές πίτες ημέρας με χειροποίητο φύλλο καθώς και φρεσκότατα γλυκά για κάθε γαστρονομική επιθυμία.
Το lobby bar σας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε από τη μαγευτική θέα και να απολαύσετε ένα καφεδάκι ή ένα ποτό. Συχνά πραγματοποιούνται συναυλίες στο χώρο μας με γνωστούς καλλιτέχνες να μας ταξιδεύουν στον κόσμο της μουσικής. Με το καφές σας, σας προσφέρουμε και σπιτικά βουτήματα.

Εναλλακτικός τουρισμός

Συμμετέχοντας στον ενναλακτικό τουρισμό σας δίνουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τα αρωματικά μας φυτά να μαγειρέψουμε παρέα και να σας εκμυστηρευτούμε όλα μας τα μυστικά και τις συνταγές της επιτυχίας.
Aloe Spa Center

Κάτι που χαρακτηρίζει το ξενοδοχείο Νεβρός είναι ο χώρος του Spa. Ευεξία, χαλάρωση , απόλαυση , ξενοιασιά, όλο μέσα σε ένα χώρο αρωμάτων στο χώρο του Aloe Spa Center. Σάουνα, Hamm am, Jacuzziι, σκοτσέζικο ντουζ, αίθουσα μασάζ, γυμναστήριο όλα σε ένα χώρο φτιαγμένο με μεράκι. Υπάρχει και η δυνατότητα να κλείσετε το χώρο privet και να περάσετε όμορφες στιγμές με τον συνάνθρωπό σας. Διάφορα προγράμματα όπως με αιθέρια έλαια, σοκολατοθεραπία, αρωματοθεραπία, χαλαρωτικό και πολλά άλλα είναι στις επιλογές σας για να επιλέξετε. Το πλέον καταρτισμένο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε. Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα.

Επικοινωνία

Νεοχώρι, Καρδίτσα

nevros@otenet.gr

+30 2441093201

+30 2441093202

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: https://www.nevros.gr/el/