Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Καρδίτσα ♥ Πολλές και πλούσιες είναι οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου τις επόμενες μέρες

Πολλές και πλούσιες είναι οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου τις επόμενες μέρες.
1.      Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου σας προσκαλεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στην ενημερωτική ομιλία για τις επικείμενες βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής αιολικής ενέργειας (Β.Α.Π.Ε.) στη περιοχή μας σε συνεργασία με το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων, στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου. Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 8.00μμ και η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνουν γνωστές οι επιπτώσεις της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στην περιοχή των Αγράφων.
2.      Το Σάββατο 10 Αυγούστου, σας προσκαλούμε στη Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ενημέρωσης Νεοχωρίου. Η ορχήστρα αποτελείται από τους Παναγιώτη Καλπία (Κιθάρα-Τραγούδι), Μάκη Καλπία (Μπουζούκι-Τραγούδι), Βασίλη Αντωνίου (Μπουζούκι-Τραγούδι), Φραγκίσκο Καραμέτο (Βιολί-Τραγούδι) και Δημήτρη Μιαρίτη (Πλήκτρα). Η βραδιά ξεκινάει στις 9.00μμ και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά. Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο αυγουστιάτικο βράδυ στο χωριό μας.
3.      Αγώνες TICHU & ΔΗΛΩΤΗΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου. Η ώρα έναρξης των αγώνων TICHU είναι 1.00μμ και των αγώνων της ΔΗΛΩΤΗΣ είναι 3.00μμ. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν. Σε όλους τους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια από τον αθλοθέτη των αγώνων, Δήμο Λίμνης Πλαστήρα καθώς και έπαθλα που δίνει ο σύλλογός μας. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την ώρα έναρξής τους από τη γραμματεία, παρουσία των διαγωνιζομένων. Πληροφορίες – εγγραφές έως 10 Αυγούστου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6946476683 (Vodafone) και 6971670460 (Whats Up) 

Το Δ.Σ.