Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα έγινε συνάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιου με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου.


Μέσα σε το εγκάρδιο κλίμα και με πλήρη διάθεση συνεργασίας έγινε συνάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας κ. Θωμά Καρανάσιου με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου.
Η αστυνόμευση του Δήμου Παλαμά αλλά και η διευθέτηση και επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν ώστε να παραχθεί το βέλτιστο όφελος προς τους δημότες ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση ενώ παράλληλα τονίστηκε ότι μέσα από αυτή την συνεργασία, θα ενισχυθεί και το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών.
Ο κος Σακελλαρίου επισήμανε στον κ. Καρανάσιο, πως οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες ήδη έχουν αναβαθμιστεί κι αυτό οφείλεται στο ότι έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διάφορες επιτελικές θέσεις, στο ήθος του και στην αποτελεσματικότητα του αλλά και στην πλήρη γνώση των ιδιαιτεροτήτων του νομού. Συνέχισε τονίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια από πλευράς Δήμου για εύρεση δημοτικού χώρου που θα στεγαστεί το Αστυνομικό τμήμα Παλαμά, πράγμα που ήταν και μία από τις δεσμεύσεις του ιδίου προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Κλείνοντας οι δυο συνομιλητές συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή και συνεργασία και προγραμμάτισαν μια από κοινού δράση ενημέρωσης των δημοτών με διανομή ενημερωτικού υλικού σε Παλαμά, Προάστιο και Ιτέα.