Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Τον νικητή του X-Factor βρήκε ήδη, από τις οντισιόν ο Γ. Θεοφάνους, στο πρόσωπο του Καρδιτσιώτη ♥ Δημήτρη Παπατσάκωνα

X-Factor: «Βόμβα» από τον Γιώργο Θεοφάνους -Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του 2019

Τον νικητή του X-Factor 2019 ισχυρίζεται πως βρήκε ήδη, από τις οντισιόν ο Γιώργος Θεοφάνους, στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπατσάκωνα.
Ο 19χρονος Δημήτρης από την Καρδίτσα δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή πως λατρεύει την ροκ μουσική και μετά το σχολείο, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. «Αυτό που θα με κάνει να ξεχωρίσω πιστεύω είναι το στιλ μου» ακούγεται να λέει ο 19χρονος πριν βγει στη σκηνή του X-Factor.

Και μπορεί στο επεισόδιο της Παρασκευής να είχαμε και... σπόντες ανάμεσα στους κριτές - τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου - στην περίπτωση όμως του Δημήτρη όλοι φάνηκαν να συμφωνούν. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος βγήκε μπροστά στους κριτές του X-Factor και ερμήνευσε το τραγούδι John The Revelator, που αποτελεί κομμάτι από το Soundtrack της τηλεοπτικής σειράς Sons of anarchy.

Η ερμηνεία του παίκτη του X-Factor που ενθουσίασε τον Γιώργο Θεοφάνους
Ο 19χρονος ανέφερε μάλιστα πριν ακόμη τραγουδήσει πως εκείνος που θα ήθελε να εντυπωσιάσει περισσότερο είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, καθώς έχει τη φήμη του αυστηρού στο X-Factor. Και το κατάφερε. Μετά την ερμηνεία του, ο μουσικός δήλωσε: «Δημήτρη ξέρεις τι νομίζω ότι άκουσα; Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του X-Factor 2019» είπε ο Κύπριος συνθέτης. «Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί έχει πολύ μεγάλο δρόμο... σου τον εύχομαι» του είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/x-factor-bomba-apo-ton-giorgo-theofanoys