Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τιμούν τον Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα και τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ Τίκα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών σας προσκαλεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.00' μ.μ. στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ότε και όπου θα τελέσει με την δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους των επιφανών συμπατριωτών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού και Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα (γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα).
Θα χοροστατήσει εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’.
Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα ομιλήσει o Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού, Νικολάου Πλαστήρα θα ομιλήσει ο Δήμαρχος Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων θα αποδώσει τις δέουσες τιμές.
Έχουν κληθεί να παραστούν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιατικά και Χιακά σωματεία.
Με τιμή,
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουσαής
Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Τσιμητράς
Β’ Αντιπρόεδρος: Απόστολος Κοτοπούλης
Γενική Γραμματέας: Βασιλική Τσιαπώκη
Ταμίας: Δέσποινα Γερακίτου
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σταύρος Ματσουκάς
Ειδικός Γραμματέας: Στέφανος Μητροπάνος
***
Σημ. 1: Σε περίπτωση που την ημέρα της επιμνημόσυνης δέησης λάβουν χώρα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονη βροχόπτωση κλπ), η δέηση και οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η κατάθεση των στεφάνων στους τάφους
Σημ. 2: Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, ο Σύλλογος θα δεξιωθεί όλους όσοι παρευρεθούν σε παρακείμενη του Α’ Νεκροταφείου καφετέρια.
Σημ. 3: Όποιο σωματείο ή φορέας επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι στους τάφους του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα ή επιθυμεί να αποστείλει τιμητικό χορευτικό άγημα, παρακαλείται ο εκπρόσωπός του να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογό μας έως την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
• Απόστολος Κοτοπούλης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
{Τηλ. 210.2615630 & 6982.562774}
• Σταύρος Ματσουκάς, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δ.Σ.
{Τηλ. 210.5912426 & 6945.020625}
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Γραφεία: οδός Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 106 77 (2ος όροφος) – {Πλατεία Κάνιγγος}
Τηλέφωνo: 210.3301370
Fax: 210.8254305
Site: www.karditsiwtes.gr
E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com
FACEBOOKΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ (σελίδα)