Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Απόλυτα επιτυχημένη και η 44η αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ❤

H λέξη «επιτυχημένη» έχει γίνει πλέον συνώνυμο των αιμοδοσιών που διοργανώνει ο Σ.Ε.Α. Παλαμά!!!

Άλλη μια τέτοια ήταν και η 44η αιμοδοσία (η πρώτη φάση αυτής έγινε την 1/10/2020) που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά την Πέμπτη 15/10/2020 και ο συνολικός αριθμός των μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν έφτασαν τις 122 (68 την 1/10 και 54 την 15/10). Να επισημάνουμε ότι αρκετοί ήταν οι αιμοδότες που ήρθαν με διάθεση για να δώσουν αίμα αλλά για διαφόρους λόγους δεν τους επετράπη από τους ιατρούς.

Ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας…Για ακόμη μια φορά ήταν άψογοι!.

Ενδεικτικό της σημασίας που έχουν οι αιμοδοσίες του Παλαμά είναι και η παρουσία του Διευθυντή του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνου Αθανασίου.

Να σημειώσουμε ότι την 1η μέρα συλλέχθηκαν από τους εθελοντές αιμοδότες πολλά είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στο Δήμο Παλαμά, για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Δήμαρχος Παλαμά, κ. Γιώργος Σακελλαρίου, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το σύλλογό μας (την οποία και παραθέτουμε).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στους Παλαμιώτες (και όχι μόνο πλέον!) εθελοντές αιμοδότες μας, που ακούραστοι συνεχίζουν να δίνουν το παράδειγμα της αλληλεγγύης με πολλούς τρόπους, βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Θέλουμε να καλέσουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας να γίνουν εθελοντές αιμοδότες…Κοιτάξτε, ρωτήστε, μάθετε…Τόσοι συνάνθρωποι μας, μας χρειάζονται….Αύριο μπορεί να είμαστε ένας από εμάς!.