Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ :ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ  ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ

     Όλοι οι συνάδελφοι που έχουν εκκρεμότητα με την Επικουρική τους σύνταξη μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ που εδρεύει στη διεύθυνση Βουλής και Αξαρλιάν 3-5 στο Σύνταγμα για την ενημέρωσή τους ως προς τη δυνατότητα χορήγησης προσωρινής επικουρικής σύνταξης.
   Για το θέμα αυτό και με δεδομένο τη δίχρονη και πλέον καθυστέρηση της Επικουρικής για την απονομή της υπάρχει έτοιμο έντυπο αίτησης για άμεση χορήγηση προσωρινής Επικουρικής σύνταξης  σύμφωνα με τα νόμιμα δικαιώματά μας.
   Για την συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης απαραίτητη είναι η προσκόμιση φωτοαντίγραφου της οριστικής ή προσωρινής συνταξιοδοτικής απόφασης του Κύριου Φορέα.
   Η προσωρινή σύνταξη για τις επικουρικές συντάξεις αποτελεί την πρώτη ιεραρχημένη δράση του ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ και αφορά όλους τους συνταξιούχους.
   Καταθέτουμε μαζικές αιτήσεις προσωρινής επικουρικής σύνταξης. Απαιτούμε με κάθε πρόσφορο μέσο  την άμεση καταβολή τους.
   Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, των οποίων εκκρεμεί η επικουρική τους σύνταξη, να προσέλθουν στα γραφεία του ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ για να συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις. Η πορεία των αιτήσεων θα παρακολουθείται από το ενιαίο δίκτυο συνταξιούχων και θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση.
Για το  Δ.Σ
   Ο πρόεδρος                                                                                Η Γραμματέας
Νίκος Χατζόπουλος                                                                      Φόνη Περιστέρη