Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη έλαβε για τέταρτη συνεχή χρονιά τα τρία Χρυσά Αστέρια του Superior Taste Award

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη κατέκτησε μία ακόμη σημαντική διεθνή διάκριση,  το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό iTQi SuperiorTaste Awards, στις Βρυξέλλες, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο.
Το Θεόνη έλαβε για τέταρτη συνεχή χρονιά τα τρία Χρυσά Αστέρια του Superior Taste Award, για την ανώτερη και ξεχωριστή του γεύση, στο φημισμένο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Διεθνής Οργανισμός Γεύσης και Ποιότητας (International Taste & Quality Institute - iTQi), ο κορυφαίος οργανισμός που αναδεικνύει τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης της διεθνούς αγοράς.

Το βραβείο αυτό αποτελεί την 13η διεθνή διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, το οποίο έχει επίσης αποσπάσει τα ανώτερα βραβεία «Berkeley Springs» το 2016 (συγχρόνως με το Βραβείο Berkeley Springs Package Design), «iTQi» (2014, 2015, 2016 & ειδικό Κρυστάλλινο Βραβείο), «Monde Selection» (2015, 2016, 2017 και τον τιμητικό τίτλο International High Quality Trophy) και «Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) – German Agricultural Society» (2016, 2017)

Τι είναι το International Taste & Quality Institute - iTQi

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.
Οι κριτές επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη όπως τις Maîtres Cuisiniers de France, Academy of Culinary Arts, Hellenic Chefs' Association (Ελληνική Λέσχη Αρχιμαγείρων), Académie Culinaire de France, Verband der Köche Deutschlands, Federación de Asociaciones de Cocineros de España, Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, Gilde Van Nederlandse Meesterkoks, Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, Craft Guild of Chefs, Turkish Cooks Association, World Master Chefs Society (WMCS), Nordic Chefs Assosiation (Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία και Ισλανδία) και Association de la Sommellerie Internationale (ASI).
Το βραβείο ανώτερης γεύσης είναι μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητας προϊόντων, βασισμένη στην κρίση τους χωρις την παροχή βασικών πληροφοριών, απο μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες, εξαίρετους διαμορφωτές γνώμης και εμπεριστατωμένα ειδικευμένους σε θέματα γεύσης. Για τα βραβευμένα προϊόντα, το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (The Superior Taste Award) προσφέρει ένα δυνατό εργαλείο Μαρκετινγκ που μπορεί να βοηθήσει στην μακροπρόθεσμη διαφοροποίηση των αναλώσιμων προϊόντων σας (τρόφιμα και ποτά) στην αγορά:
Ένα πειστικό και ανεξάρτητο επιχείρημα στις διαπραγματεύσεις σας (B2B).
Ένα σήμα ποιότητας που ξεκάθαρα διαφοροποιεί το προϊόν σας απο αυτά των ανταγωνιστών σας (B2C).
Λεπτομερή έκθεση των αποτελεσμάτων της κρίσης των προϊόντων σας, με σχόλια σχετικα με την γεύση και την ποιότητά τους από τους κρίτες.
Διεθνής κάλυψη της τελέτης και των βραβευμένων προϊόντων από τον διεθνή τύπο.
Εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε περισσότερες από 120 χώρες επωφελούνται ήδη από το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, και το έχουν πλήρως ενσωματώσει στην επικοινωνιακή πολιτική τους.

Πηγές: http://www.businessnews.gr/

            https://www.itqi.com/