Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Αναγέννηση: Περήφανοι για την ομάδα τους!

Οι Θεσσαλοί όχι μόνο δεν έχουν επιδοθεί σε ενέργειες που έχουν κλονίσει την αξιοπιστία του αθληματος, όχι μόνο δεν συμμετείχαν σε κανένα "πανηγυράκι της αηδίας" απ' αυτά που έστησαν διάφοροι στο χώρο, αλλά φαίνεται ότι έχουν υποστεί αλλεπάλληλα πλήγματα απο τις ανομίες που όπως έχει αποδειχθεί απο τις έρευνες λειτουργών της δικαιοσύνης, καταδυνάστευσαν το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!....

Για τρία χρόνια που η Αναγέννηση συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας έχει να διηγείται απίστευτες "σφαγές" διαιτητών που ύστερα απο τις τελευταίες τρομερές και φοβερές αποκαλύψεις "ταυτοποιούνται"!!! Για τρία χρόνια το συγκρότημα της Καρδίτσας έπεσε ουκ ολίγες φορές θύμα συγκεκριμένων μεθοδεύσεων που επίσης απο τους "πιπεράτους διαλόγους" που βγήκαν στη φόρα έχουν πιστοποιηθεί!

Το πιο συγκλονιστικό όμως απ' ολα που έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις χιλιάδων φιλων της ομάδας που βρίσκονται εντός και εκτός Καρδίτσας είναι το "σύρσιμο" του συλλόγου τους σε μια υπόθεση που είναι ξεκάθαρη απο μακριά. Στην Καρδίτσα περιμένουν όλοι την δικαίωση του συλλόγου και ταυτόχρονα την παραδειγματική τιμωρία άλλων ομάδων που όπως έχει αποδειχθεί απο την έρευνα και το πόρισμα σπουδαίων λειτουργών της δικαιοσύνης αλλοίωσαν την εικόνα του πρωταθλήματος και καταεξευτέλισαν την έννοια της αξιοπιστίας.

Τα στοιχεία του δεύτερου πορίσματος του τμήματος εκβιαστών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης που είναι ήδη υπόψιν του φίλαθλου κοινού της χώρας (και όχι μόνο) αποδεικνύονται τρομερά και φοβερά πράγματα για τη δράση παραγόντων και ομάδων της Β' Εθνικής Κατηγορίας! Ενα απίστευτο μπάχαλο, μια κατάσταση που αηδιάζει κάθε σκεπτόμενο φίλαθλο ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. Απ' αυτό το μπάχαλο απουσιάζει η Αναγέννηση κι αυτό έχει πραγματικά δώσει το δικαίωμα στους φίλους της ομάδας να αισθάνονται περήφανοι!

Και όχι μόνο αυτό να ΑΠΑΙΤΟΥΝ επιτέλους απο τα όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης και της πολιτείας δικαίωση εκείνων που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα απο τη δράση συγκεκριμένων "φαντομάδων" που ονομάζονταν παράγοντες ποδοσφαίρου!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ


http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=6978