Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Βραδιά Νέων στο Δήμο Σοφάδων αφιερωμένη στο hip - hop



Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη  μουσική, τραγούδι και πολλά events  διοργανώνει  ο Δήμος Σοφάδων  το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης σε συνεργασία με το Σύλλογο Νέων «In action».
Είναι μια προσπάθεια που εντάσσεται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και μια πρωτοβουλία του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Νέων «In action» που έχει σαν σκοπό να διασκεδάσει τους νέους της πόλης και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες τους, τη δημιουργικότητά τους και τις φρέσκες ιδέες τους.
Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα μουσικά συγκροτήματα «Trial» και «New Moon» που αποτελούνται από μαθητές των σχολείων του Δήμου Σοφάδων τα οποία θα μας μυήσουν στους ρυθμούς του hip hop , ενώ τα χορευτικά  συγκροτήματα «DC crew» από την Καρδίτσα και «Pirates» από μαθητές των  Σοφάδων  θα μας επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες στο brake dance και hiphop αντίστοιχα.
Εντυπωσιακή επίσης, αναμένεται να είναι και η εμφάνιση των skaters οι οποίοι θα επιδοθούν σε ελιγμούς και αυτοσχέδια άλματα και υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό θέαμα με τις σανίδες τους πάνω σε ράμπες που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό στην Κεντρική Πλατεία της πόλης των Σοφάδων.
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης  7:00 μ.μ