Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δελτία Τύπου:Ε.Ο.Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Πολυεθνείς Αγώνες Κολύμβησης
Την Κάλυψη στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών ανέλαβε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Κέρκυρας στην διοργάνωση των Πολυεθνών αγώνων Κολύμβησης.
Στην Κέρκυρα και την Κοΐμπρα της Πορτογαλίας  διεξήχθεισαν οι Πολυεθνείς αγώνες κολύμβησης ηλικιών 1996-97 (αγόρια), 1998-99 (κορίτσια) και 1994-95 (αγόρια), 1996-97 (κορίτσια) αντίστοιχα, το Σαββατοκύριακο (30/3-1/4).
Στη διοργάνωση της Κέρκυρας (Παίδες-Παγκορασίδες), που γίνεται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων νήσων και της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας, θα μετάσχουν οι Ελλάδα, Βουλγαρία, Βραζιλία, Ισραήλ, Κύπρος, Φινλανδία, Πολωνία, Ελβετία, Τουρκία και Πορτογαλία.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Αγώνας ορεινής ποδηλασίας Urban - Rtb Race

Στην Κάλυψη του τομέα των πρώτων Βοηθειών συμμετείχε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Urban - Rtb Race που πραγματοποιήθηκε στις Νυμφές Κέρκυρας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 με μήκος διαδρομής ~3 Κm σε γραφικά σοκάκια, γειτονιές και δρόμους του χωριού και κάποια ασφάλτινα κομμάτια, περίπου 2ωρών. Η αθλητική αυτή διοργάνωση τελούσε υπό A.O.Αχαράβης – Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων
Στην Κάλυψη των Πρώτων Βοηθειών του Ποδοσφαιρικού αγώνα Παλαιμάχων μεταξύ ΑΟ Κέρκυρας και επίλεκτων Διεθνών του Π.Σ.Α.Π έλαβε μέρος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Κέρκυρας.
Ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου  είχε ως στόχο την ενίσχυση παιδιών οικογενειών αστυνομικών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και χρήζουν μακροχρόνια νοσηλείας πραγματοποιήθηκε στις (12-3-2012) το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας μεταξύ των δύο ομάδων.
Περισσότεροι από 2500 φίλαθλοι γέμισαν τις εξέδρες του Σταδίου της Κέρκυρας και θαύμασαν από κοντά ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως τον Νικοπολίδη, το Γιαννακόπουλο, τον Γκούμα, το Σαργκάνη και τον Βαμβακούλα καθώς και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------