Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ελληνίδα καθαρίστρια στον Καναδά κέρδισε 50 εκατ. δολάρια στο Λόττο


katharistria-660_1 (1)
Η Σοφία Ριζάβα άφησε την Ελλάδα πριν 44 χρόνια αναζητώντας καλύτερη τύχη στον Καναδά. Δεν περίμενε ότι αυτή θα της χτυπήσει την πόρτα στα 63 της, με τη μορφή ενός δελτίου Λόττο.
Η κ.Ριζάβα , εργαζόταν ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο μέχρι την στιγμή που δέχθηκε το τηλεφώνημα που της άλλαξε την ζωή. Στο τηλεφώνημα την ειδοποίησαν πως κέρδισε 50 εκατομμύρια δολάρια στην τελευταία κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού.  . Εκστασιασμένη η κ. Ριζάβα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι της αρέσει να βοηθά τους άλλους και ορκίστηκε ότι θα χρησιμοποιήσει με αυτό τον τρόπο τα κέρδη της, σύμφωνα με την National Post.
Η γυναίκα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή της παρότι πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό. «Μου αρέσει έτσι όπως ζω. Λατρεύω το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα γιατί είμαι ευτυχισμένη», είπε η κ. Ριζάβα που αποκάλυψε ότι της πήρε ώρα για να πείσει το σύζυγό της (Καρδιτσιώτης, κατάγεται απο τον Άγιο Θεόδωρο Καρδίτσας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης )  ότι δεν έκανε πλάκα όταν του ανακοίνωσε ότι κέρδισαν το Λόττο.

http://canada.greekreporter.gr/?p=2023