Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΡΔΙΤΣΑ:VIRAL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Φωτογραφία:Kostas Zaxos στην τοποθεσία Hangout Coffee & More
Μαγεία: Ο περίφημος δρόμος με τις χρωματιστές ομπρέλες στην Καρδίτσα χιονισμένος!
Οι κάτοικοι δεν περίμεναν  ότι ο δρόμος αυτός θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο όμορφος και γραφικός κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Φωτογραφία:Zoe Kartsaki
Υπάρχει ένας πεζόδρομος στην Καρδίτσα ο οποίος μετατράπηκε τις τελευταίες ημέρες σε... έργο τέχνης χάρη στην πρωτότυπη ιδέα κάποιων καταστηματαρχών.

Ο συγκεκριμένος πεζόδρομος που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο «Άρνη» χρωστά την ομορφιά του στην προσωπική πρωτοβουλία και τα έξοδα αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες τοποθέτησαν πριν το καλοκαίρι του 2016 κατά μήκος του πεζόδρομου αιωρούμενες ομπρέλες διαφόρων χρωμάτων που το βράδυ φωτίζονται και έχουν εντυπωσιάσει τους περαστικούς.
Φωτογραφία:Zoe Kartsaki
Αυτό όμως που δεν περίμεναν είναι ότι ο δρόμος αυτός θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο όμορφος και γραφικός κατά τη διάρκεια του χειμώνα!
Φωτογραφία:Xrisa Karagianni
Τα χιόνια που σκέπασαν τη Θεσσαλία και την πόλη της Καρδίτσας έδωσαν μια άλλη νότα στο σημείο αυτό, με τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το χιονισμένο τοπίο να γίνονται viral στο διαδίκτυο.
Φωτογραφία:http://karditsas.blogspot.gr/
Η εικόνα στην πόλη της Καρδίτσας παραπέμπει σε μια ιδέα που ξεκίνησε από την πόλη Águeda της Πορτογαλίας. Κάθε Ιούλιο εδώ και τρία χρόνια συνηθίζεται -ως μέρος ενός «art festival» – να κρεμιούνται εκατοντάδες ομπρέλες στους δρόμους της πόλης, δημιουργώντας παράλληλα σκιά, αλλά και ένα εντυπωσιακό θέαμα που έχει κάνει την περιοχή παγκοσμίως γνωστή.
Φωτογραφία:Christos Krommidas