Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΣΣΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΟΜΠΥΛΙΑ

Φωτογραφία: Intime

Υποψήφιες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μήτση και Κουρομπύλια - Διάκριση για την ελληνική διαιτησία


Υποψήφιες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 2019 θα είναι η Ευθαλία Μήτση και η Χρυσούλα Κουρομπύλια, έπειτα από απόφαση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και απέσπασαν τα συγχαρητήρια της ΚΕΔ.
Η Ευθαλία Μήτση είναι ανάμεσα στις 45 υποψήφιες διαιτητές και η Χρυσούλα Κουρομπύλια ανάμεσα στις 88 βοηθούς διαιτητή και θα διεκδικήσουν μια θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Θα παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων και διεθνών αγώνων, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ΚΕΔ θέλοντας να συγχαρεί και τις δύο, εξέδωσε ανακοίνωση, αναφερόμενη και στον Τάσο Σιδηρόπουλο.
Δήλωση ΚΕΔ
«Θερμά συγχαρητήρια στην Θάλια και στην Χρύσα για την επιτυχία τους, που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και της αφοσίωσής τους στην διαιτησία. Η επιλογή τους στις υποψηφιότητες για το Μουντιάλ 2019, αποδεικνύει ότι όποιος λειτουργεί με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, αργά ή γρήγορα επιβραβεύεται. Είμαστε δίπλα τους και ευχόμαστε να βρίσκονται και εντός της τελικής επιλογής για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος συγκαταλέγεται στην προεπιλογή του Μουντιάλ της Ρωσίας. Στα πρόσωπά τους, οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές δείχνουν την εκτίμησή τους στην ελληνική διαιτησία και αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι χρήσιμο να αξιολογηθεί εκ μέρους της ποδοσφαιρικής οικογένειας, καθώς επίσης της κοινής γνώμης.
Σταύρος Τριτσώνης
Μιχάλης Κουκουλάκης
Δημήτρης Καλύβας».


ΠΗΓΗ:http://www.iefimerida.gr/