Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Αδελφοποίηση Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ με TSV Kornburg

Η αδελφοποίηση των αθλητικών σωματείων Α.Σ. Μετέωρα Καλαμπάκας και TSV Kornburg Νυρεμβέργης είναι γεγονός! Οι δύο αθλητικοί Σύλλογοι αντάλλαξαν επίσημα αλληλογραφία και επισφράγισαν τη μεταξύ τους αδελφοποίηση.

Η ιδέα ξεκίνησε από τον κ. Διαμαντή Γκίκα, ο οποίος έφερε σε επαφή τον κ. Βασίλη Γκούμπλια από τον Σύλλογο Α.Σ. Μετέωρα και τον κ. Wolfgang Krawath από τον Σύλλογο TSV Kornburg. Και οι δύο Σύλλογοι έχουν αρκετά κοινά σημεία. Ενώ ο Α.Σ. Μετέωρα ιδρύθηκε το 1929, ο TSV Kornburg ιδρύθηκε το 1932, δηλαδή μόλις τρία χρόνια μετά!Και οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες παίζουν σε αντίστοιχη κατηγορία και τα μέλη και των δυο ομάδων ενδιαφέρονται η αδελφοποίηση να αποτελεί μια ζωντανή και ουσιαστική συνεργασία με σκοπό το κοινό όφελος!

Την Πέμπτη 27.07.2017 ο κ. Διαμαντής Γκίκας επισκέφτηκε τον Πρόεδρο του Α.Σ. Μετέωρα κ. Θώμο και τον Υπεύθυνο του Α.Σ. Μετώρα για την αδελφοποίηση κ. Βασίλη Γκούμπλια, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για τη μελλοντική συνεργασία των δυο ομάδων, όπως αλληλοεπισκέψεις εκπροσώπων των δυο ομάδων, διοργάνωση φιλικών αγώνων στην Καλαμπάκα και στη Νυρεμβέργη, φιλοξενία νέων αθλητών στις δυο πόλεις και πολλά άλλα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα αδελφοποίηση με πολλές συνεργασίες!

Με εκτίμηση

Διαμαντής Γκίκας