Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

♥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΙΩΤΙΔΑΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες, με χαρά σας ανακοινώνουμε την παρέλευση δύο επιτυχημένων και πλούσιων σε εκδηλώσεις ετών της διοίκησης του συλλόγου μας από το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο.
Αποφασίστηκε η έναρξη της διαδικασίας των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου ΔΣ οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 3 Ιουνίου με την ψηφοφορία των μελών.
Με αφορμή τις αρχαιρεσίες καλούμε στις 18 και 25 Μαΐου και τις ώρες 19.00-21.30 στα γραφεία του Συλλόγου, όλους όσους ενδιαφέρονται για την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ,να υποβάλουν υποψηφιότητα και νέες προτάσεις. Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του συλλόγου μας 2231051335.
Στις 28 Μαΐου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου με θέμα:
" Η πορεία του συλλόγου, παρελθόν και μέλλον"
Στα δύο χρόνια που πέρασαν με χαρά είδαμε τους συμπατριώτες μας να αγκαλιάζουν με τη συμμετοχή τους, όλες τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν.
Θα περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας στις συναντήσεις μας, οι παλαιότεροι με την εμπειρία και τη σοφία σας, οι νεώτεροι με τον ενθουσιασμό και τη δύναμή σας, όλοι μαζί για την προοπτική ενός δυναμικού και αναπτυσσόμενου συλλόγου Καρδιτσιωτών Ν.Φθ/δος «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ