Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

♥ Αερολέσχη Νομού Καρδίτσας: Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 2η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο στα Υπερελαφρά Αεροσκάφη 🏆

Η Αερολέσχη Νομού Καρδίτσας ιδρύθηκε το 2014 και μετά από μόνο 4 χρόνια λειτουργίας είναι ήδη μια από τις πιο σημαντικές Αερολέσχες στην Ελλάδα με περισσότερα απο 40 ενεργά μέλη 15 εν ενεργεία χειριστές αεροσκαφών και ελικοπτέρων 8 εκπαιδευόμενους νέους χειριστές αεροσκαφών, ενώ στις αμέσως επόμενες μέρες ξεκινάει η 3η Σειρά Εκπαίδευσης Χειριστών της Σχολής της. 

Από σήμερα η Αερολέσχη Ν.Καρδίτσας εκτός όλων των άλλων είναι και η Πρωταθλήτρια Αερολέσχη για το 2018 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υπερελαφρών Αεροσκαφών που διοργανώνει η ΕΛΑΟ ενώ κατέκτησε και την 2η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο που επίσης διοργανώνει η ΕΛΑΟ. 

Πολλά Συγχαρητήρια στο Lorenzo Ronzi και στην Maria Chorti  οι οποίοι κατέκτησαν σαν πλήρωμα την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο και ουσιαστικά εξασφάλισαν και την πρωτιά για την Αερολέσχη. Πολλά συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα πληρώματα της Αερολέσχης τα οποία επίσης έφεραν σημαντικές διακρίσεις.
ΛΟΡΕΝΖΟ ΡΟΝΖΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΧΟΡΤΗ
Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας