Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Σύλλογος ΠΕ Καρδίτσας "Νικόλαος Πλαστήρας": Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 2η 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΔΟΕ με την ΟΛΜΕ την Δευτέρα 14-1-2019

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών ~ 24ωρη Απεργία – 14/1/2019

Συναδέλφισσες/οι το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς καθώς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας. Mε αίτημα την άμεση απόσυρση του σχεδίου που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 2η 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΔΟΕ με την ΟΛΜΕ την Δευτέρα 14-1-2019. Την ίδια μέρα στις 11:00π.μ στην αίθουσα του εργατικού κέντρου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.
Ο Σύλλογος προτίθεται να μισθώσει λεωφορείο για το συλλαλητήριο της Αθήνας αν υπάρχει συμμετοχή, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν έως την Κυριακή το μεσημέρι με τον Πρόεδρο ή τον Γραμματέα του Συλλόγου.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ο Γ. Γραμματέας






Βάϊος Κουτής
Δημήτριος Ταξιάρχης