Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ♥ και το χόμπι του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Times ο Καρδιτσιώτης Στέφανος Τσιτσιπάς, με αφορμή την παρουσία του στο Αμερικανικό Oπεν. 
Ο 20χρονος Ελληνας τενίστας αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, εστίασε στην ημέρα εκείνη πριν από τρία χρόνια, που ο πατέρας του στην Κρήτη του έσωσε τη ζωή από πνιγμό, ανέφερε πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζει τα πράγματα από τότε, μίλησε για την έντονη παρουσία του στα social media, αλλά και στο YouTube με τη δημιουργία βίντεο και, αναφερόμενος στον ελεύθερο χρόνο του, τόνισε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι σ’ ένα δωμάτιο και να παίζω βίντεο γκέιμς. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Προτιμώ να βγαίνω έξω και να δημιουργώ κάτι. Φυσικά, έχω περάσει και από την φάση που καθόμουν όλη την ημέρα μέσα σε ένα δωμάτιο και έπαιζα, αλλά τώρα πλέον δεν βρίσκω κάποιο νόημα σ’ αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί έξω για να κάνεις και να ανακαλύψεις».
Ακόμη, μιλώντας για το σήμερα, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως κατάφερε να κάνει επάγγελμα το χόμπι του, κάτι που δεν είναι εύκολο στις μέρες μας.
«Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την ευκαιρία να ταξιδεύουν. Γνωρίζω ανθρώπους που θέλουν πολύ να το κάνουν αυτό, αλλά δεν παίζουν τένις. Έτσι, μένουν στο σπίτι και κάνουν συνηθισμένες δουλειές. Νιώθω λοιπόν τυχερός που παίζω το άθλημα που αγαπώ και ταυτόχρονα ταξιδεύω σε όλα αυτά τα όμορφα μέρη», είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε τα εξής: «Είναι σημαντικό να μεγαλώνω ως άνθρωπος και να ζω την ζωή με ένταση».

http://www.haniotika-nea.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ) ΣΤΟ TRAVEL VLOG ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ:

















ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....