Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Οι υποψήφιοι της "πρωτοβουλίας" του υποψηφίου περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Κιέριον στην Καρδίτσα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00μ.μ. στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου  «Κιέριον» στην Καρδίτσα, συνάντηση του επικεφαλής του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία» για τη Θεσσαλία, καθηγητή του Παν/μίου Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, με τους υποψηφίους των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων.

Αξίζει να επισημανθεί εκ νέου πως ο Συνδυασμός «Πρωτοβουλία» για τη Θεσσαλία, ο οποίος διεκδικεί τη ψήφο των θεσσαλών πολιτών στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Μαϊου, κατέρχεται ως ανεξάρτητη κίνηση, ενώ τόσο ο κ. Κουρέτας, ο οποίος ηγείται της κίνησης, όσο και οι συνυποψήφιοι των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας που τη συναπαρτίζουν, είναι άτομα βαθιά ευαισθητοποιημένα και πολιτικοποιημένα, αλλά ταυτόχρονα άφθαρτα και μακριά από τη μέγγενη οποιωνδήποτε μικροκομματικών ή μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Μοναδικός γνώμονάς τους παραμένει η κοινή βούληση και το κοινό όραμα για ένα καλύτερο μέλλον με ευοίωνες προοπτικές για τους θεσσαλούς πολίτες και ειδικά τη νεολαία.
Τα μέλη του Συνδυασμού, τέλος, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα ανταλλαγής γόνιμων απόψεων και ιδεών, συζήτησαν το πρόγραμμα και τους στόχους του Συνδυασμού, καθορίζοντας παράλληλα από κοινού με τον κ. Κουρέτα τις επόμενες κινήσεις-δράσεις για τη διάχυση του προγράμματος και την επικοινωνία με τους συμπολίτες τους.