Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

♥ Άγραφα - Καρδίτσα: Χαμένος στην κόψη των Θαυμάτων

Χαμένος στην κόψη των Θαυμάτων..

Του Κωνσταντίνου Βασιλακάκου
Η δυτική κόψη από το Τσμί (κορυφή των Αγράφων)... Στα αριστερά το Βουτσικάκι (κορυφή των Αγράφων) και δεξιά  τα υπόλοιπα βουνά των Αγράφων    κόβουν την ανάσα σου κάθε φορά που τα κοιτάς.. Τη μαγική κόψη... Παγωμένη λαμπυρίζει στο φως του φεγγαριού.

Είχα μια χαρά που περπάταγα πάνω της με τις χιονορακέτες.. Σαν μικρό παιδί ένιωθα. Ήταν από της μοναδικές στιγμές που βίωνα το βουνό με τόσο πολύ χιόνι. Αυτή τη νύχτα θα ήθελα να την απολαύσω με freeride snowbord ή έστω σκι.. Το φως του φεγγαριού έχει ένα μοναδικό τρόπο να φωτίζει και να αναδεικνύει τα βουνά το βράδυ. Παλαιότερα το μισούσα γιατί μου έκρυβε τα αστεράκια. Με τον καιρό κατάλαβα πως έχει και αυτό την μαγεία του.

~Περπατάγαμε στα βουνά αδερφέ μου (μικρέ).. Δεν είχαμε τον θεό μας και ήμασταν χαρούμενοι γιατί απλά περπατάγαμε στα βουνά.. Ο ήλιος μας έκαιγε και η νύχτα μας πάγωνε.. Όμως εμείς, τρελές ψυχές από το Ζερβό κοιτάζαμε τα αστέρια όλο το βράδυ... Περπατάγαμε στα βουνά αδερφέ μου και ευχόμασταν να μην τελειώσει αυτό το περπάτημα... ~

17/2/2019

Nikon D850+Nikkor Af-S 14-24 F/2.8
Μαθήματα φωτογραφίας: http://bit.ly/Mathimata_Fotografias
Περιπέτειες στα βουνά: http://bit.ly/peripeties_sta_boyna
#Save_Agrafa #save_greek_mountains #Zervos #MonimosKatoikosPetrilou