Μπαίνουμε στην σελίδα “Grill philosophy” στο Youtube και από εκεί βλέπουμε τον μίστερ γκριλ της Ελλάδας, τον Καρδιτσιώτη Γιώργο Μαλλιώρα. Πολλά χρόνια πείρας,που μαζί με τον αδελφό του Αντρέα, έχουν αρκετά μυστικά να σου πουν.
Εκεί θα τα βρεις και θα τα δεις όλα...
Από παραδοσιακά φαγητά,ψητά,πληροφορίες για το άναμμα και διαχείριση της φωτιάς στην ψησταριά (bbq) και τον φούρνο ... 180 αφορμές και ιδέες για ψήσιμο και όχι μόνο!Ελληνικό σουβλάκι παραδοσιακό
Το ελληνικό, παραδοσιακό σουβλάκι γίνεται από χοιρινό κρέας, κομμένο σε μικρά κομμάτια και περασμένο σε μικρές σούβλες. Από εκεί και το όνομα "σουβλάκι" (πολύ μικρή σούβλα). Δεν μαρινάρεται, αλλά στο τέλος του ψησίματος προσθέτουμε λεμόνι και αλάτι με φρεσκοτριμμένη ρίγανη. Μπορούμε να μαρινάρουμε, αν θέλουμε, αλλά τότε δεν μιλάμε για παραδοσιακό ελληνικό σουβλάκι. Συνήθως, μαρινάρουμε μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος.
Καλά ψησίματα σε όλους!
Επικοινωνία: e-mail: info@afoi-malliora.gr Facebook page: https://www.facebook.com/greekbbqclub/