Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Δύο Καρδιτσιώτες ♥ στο Delphi Economic Forum (διεξάγεται στους Δελφούς)

Δύο Καρδιτσιώτες [Νίνα Καλούτσα(Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας) και Γιώργος Γιαννάκης(Εκδότης)] στο Φόρουμ των Δελφών. Ήταν αρκετοί οι Θεσσαλοί που μίλησαν και ακόμη περισσότεροι αυτοί που το παρακολούθησαν.
Πρόκειται για το σημαντικότερο οικονομικό Φόρουμ της χώρας μας με εντυπωσιακό πρόγραμμα, εκπροσώπους από 24 χώρες, 500 ομιλητές απ΄όλο τον κόσμο, 95 θεματικές ενότητες, 2.500 συνέδρους και πάνω από 150 διαπιστευμένους δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Φυσικά ο Δήμαρχος Τρικάλων συμμετείχε με ομιλία του και μου είπε αμέσως μετά ότι "ακόμη είμαστε στην αρχή, έχετε να δείτε πολλά". — μαζί με Nina Kaloutsa και George Giannakis
Nina Kaloutsa Voice & Public Speaking Coach,

Φωτογραφία: Νίνα Καλούτσα (Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας) και Γιώργος Γιαννάκης (Εκδότης)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνεργάζεται στενά με την κοινωνία των πολιτών, τους δημόσιους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και μεμονωμένα άτομα.
Συμμετέχουν επιχειρηματίες, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και κορυφαίοι εμπειρογνώμονες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις αναδυόμενες προκλήσεις, να επηρεάσει τις εθνικές και περιφερειακές ατζέντες και να προωθήσει βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες αναπτυξιακές πολιτικές για την Ελλάδα, την Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο κόσμος αντιμετωπίζει την αλλαγή με ταχύτητα και ένταση που είναι πρωτοφανής. Οι χώρες, τα ιδρύματα και οι υπεύθυνοι για τη χάραξη πολιτικής σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτών των αλλαγών. Η κατανόηση και η ανταπόκριση σε αυτή τη συνεχιζόμενη και δυναμική διαδικασία απαιτεί προσεκτικό βηματισμό των μεταρρυθμίσεων και της συνέπειας των πολιτικών.

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι ένας οργανισμός με μέλη, δεσμευόμενο να προσφέρει και να προωθήσει καινοτόμες ιδέες για βιώσιμη και ανταγωνιστική ανάπτυξη για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Αποστολή μας είναι να παρακολουθούμε και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις του οργανισμού και να διασφαλίζουμε ότι φέρνει αποτελέσματα και δίνει αξία στα μέλη του μέσω των ετήσιων συνεδριάσεων, των εγγράφων πολιτικής και των πλατφορμών γνώσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει για θέματα στρατηγικής, είναι υπεύθυνο για τη διάδοση των αποτελεσμάτων, τον διορισμό νέων μελών και τη διαχείριση των δραστηριοτήτων και των προϋπολογισμών του.


DELPHI ECONOMIC FORUM
Delphi Economic Forum is a nonprofit, nonpartisan organization working in close cooperation with civil society, public organizations, businesses and individuals. It engages business, political, academic, and other top experts in an effort to address emerging challenges, influence the national and regional agendas and promote sustainable and socially responsible growth policies for Greece, Europe and the wider Eastern Mediterranean region.

MESSAGE FROM THE BOARD
The world is experiencing change at a speed and intensity that is unprecedented. Countries, institutions and policy makers across the globe find themselves constantly challenged by the consequences of these changes. Comprehending and responding to this ongoing and dynamic process requires careful pacing of reforms and policy consistency.

Delphi Economic Forum is a member driven organization, committed to deliver and promote innovative ideas for sustainable and competitive growth for Greece and the wider region.

Our mission is to monitor and improve the performance of the organization and ensure that it brings value to its members through its annual meetings, policy papers and knowledge platforms. The Foundation Board decides on strategy issues, is responsible for the dissemination of the results, appointing new members and managing its activities and budgets.