Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Γωγώ Καρτσάνα με ρίζες Καρδιτσιώτικες ♥ η γνωστή ηθοποιός Αλίνα στο σήριαλ «Το σόι σου»

Γωγώ Καρτσάνα....με αφορμή την αφιέρωση στο ένθετο "Έθνος της Κυριακής", η γνωστή ηθοποιός *Αλίνα στο σήριαλ "Το σόι σου" που προβάλλεται στον Alpha 5 συνεχόμενες χρονιές. .είναι κόρη φίλων μου και καμαρώνω για την επιτυχία της...εγώ θα σας την περιγράψω πιο απλά...
Γεννήθηκε στην Αθήνα,όπου ο μπαμπάς Δημήτρης δούλευε στην τράπεζα,η μαμά Ντίνα εκτός του ότι μεγάλωνε τα δυο κορίτσια,εργαζόταν και συνεχίζει στον ιδιωτικό τομέα...η μετάθεση του μπαμπά βρίσκει την οικογένεια στα Τρίκαλα...και κάνει ακόμα πιο εύκολη την μετάβαση στο χωριό και στο"κονάκι του Καρτσάνα"στο Βλοχό και στο Κοσκινά στο χωριό της μαμάς της....κοντά στη φύση ονειρεύεται το θέατρο...συμμετέχει σε παιδικές παραστάσεις,χορό τον λατρεύει και διαγωνισμούς τραγουδιού..παίρνει μια δόση γλυκιάς γεύσης από τις πρώτες της επιτυχίες...στα 18 της φεύγει να σπουδάσει Αθήνα και αποφοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ..όμως ποτέ δεν εγκαταλείπει το όνειρό της!το μεράκι για το θέατρο! στα 23 της,μπαίνει στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, όπου και αποφοίτησε,ανοίγοντας έτσι το δρόμο της καρδιάς της, το μεγάλο όνειρο!!!.. 
Η  28χρονη Γωγούλα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκε το Γιώργο,τον εκλεκτό της καρδιάς της στο Εκουαδόρ..συνεχίζει την ανοδική της πορεία,...από σήμερα ξεκινάει νέο κύκλο στο θέατρο Φάουστ με το έργο Ρ.ο..εύχομαι από καρδιάς να έχει πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική της καριέρα και πολύ προσωπική ευτυχία!!!
Ntina και Dimitris να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε !!!
   Anna Kousiantza




Φωτογραφίες: https://www.gossip-tv.gr/