Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Στην εταιρεία ενός Καρδιτσιώτη ♥ τα σκήπτρα των χρηματιστηριακών αποδόσεων στην μνημονιακή οκταετία

Η εταιρεία ‘’Ικτίνος’’ συμφερόντων της οικογένειας του Ευάγγελου Χαϊδά με καταγωγή από την Καρδίτσα, είναι εκείνη που κατέχει τα σκήπτρα των χρηματιστηριακών αποδόσεων στην οκταετή περίοδο των μνημονίων. Με την αποτίμησή της να έχει υπερδεκαπλασιαστεί, αφού ξεκίνησε από τα 13,1 εκατ. ευρώ και τώρα είναι στα 166,9 εκατ. ευρώ. 
Η εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ ​με έδρα στην Αθήνα, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην αγορά μαρμάρου από την ίδρυσή της, το 1974. Η κύρια δραστηριότητα της είναι η εξόρυξη, κοπή, επεξεργασία, εμπορία και ειδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές από μάρμαρο και απασχολεί συνολικά 350 εργαζόμενους. Αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα η οποία διαθέτει 7 λατομεία εκμετάλλευσης μαρμάρων στη Βόρεια Ελλάδα.
Επίσης διαθέτει δύο μονάδες κοπής και επεξεργασίας στην Αθήνα, τρεις αποθηκευτικούς χώρους και ένα νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο στη Λεωφόρο Κηφισίας. Από το 2000 η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία και σε άλλους τομείς όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα αγροτικά προϊόντα και το real estate.
ΧΑΑ: Η Ικτίνος του Καρδιτσιώτη Χαϊδά πρώτη σε αποδόσεις στην οκταετία