Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Πολιτικό μνημόσυνο για τον Ράλλη Τσιουλάκη την Τρίτη 7/5 στη Λάρισα

Στο πολιτικό μνημόσυνο, για τον ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας Ράλλη Τσιουλάκη, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, την Τρίτη 7 Μαΐου στις 6 μ.μ. στον χώρο του αμφιθεάτρου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν αιρετά στελέχη του αναπηρικού κινήματος καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της Ιατρικής, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης καθώς και της Εκκλησίας, προσεγγίζοντας την πολυδιάστατη προσωπικότητα του Ράλλη Τσιουλάκη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα μιλήσουν: ο Άγιος Καθηγούμενος Νήφων Ι. Μονής Μεγάλου Μετεώρου, ο Στέφανος Πάικος, πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, η γ. γ. της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας Ουρανία Καρανικόλα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κων. Γουργουλιάνης , ο καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών Κων. Κούρτης, ο πρώην υφυπουργός Υγείας Εκτ. Νασιώκας και η πρόεδρος Ο.ΚΑ.ΝΑ Ευαγγελία Λιακούλη. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Ερασμία Μαρκοπούλου, οργανωτική γραμματέας της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας.
Παρακαλούμε για την κάλυψη.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.
Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.