2 ντομάτες μεγάλες σφιχτές κομμένες στα 8 η κάθε μια
1 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες (αν είναι τρυφερό μη βγάζετε την φλούδα)
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη σε ροδέλες
1 κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε ροδέλες
10 ελιές Καλαμών κατά προτίμηση χωρίς το κουκούτσι
2 κουταλιές σούπας ξύδι ανάλογο ελαιόλαδο
Τυρί φέτα
αλάτι
ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ με νερό και λίγο αλάτι, βάζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες για 5’ για να φύγει η καούρα. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τις ντομάτες, τα αγγουράκια, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το ξύδι. Τα ανακατώνουμε όλα αυτά μαζί και στολίζουμε την σαλατιέρα με το τυρί, τις ελιές και την ρίγανη.
Tip: Για "βούτες" βάζουμε νεράκι της βρύσης(το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά), αν είναι καλοκαίρι κρύο(από το ψυγείο).
ΚΑΛΕ ΒΟΥΤΕΣ!!
Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν ορισμένα υλικά π.χ. πιπεριές ή ελιές μπορείτε να τα αφαιρέσετε.
Πληροφορίες:
https://www.corfoshotel.com/
Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν ορισμένα υλικά π.χ. πιπεριές ή ελιές μπορείτε να τα αφαιρέσετε.
Πληροφορίες:
https://www.corfoshotel.com/