1 πιάτο αλεύρι
4 - 5 ποτήρια νερό
1 κρεμμύδι
πιπέρι κόκκινο
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βρέχουμε με σταγόνες νερού, μαζεύουμε τους σβώλους της ζύμης και ξαναβρέχουμε το αλεύρι μέχρι να τελειώσει. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το πιπέρι και ρίχνουμε το νερό. Αφού βράσει προσθέτουμε τους σβώλους της ζύμης ανακατεύοντας. Αφού πήξει το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Στη φωτογραφία είναι κριθαράκι(κάπως έτσι είναι και οι ρινκγστές)
Στη φωτογραφία είναι κριθαράκι(κάπως έτσι είναι και οι ρινκγστές)