Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Αύριο, Σάββατο (12/10) η καστανογιορτή στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας ♥

Φωτογραφία: Bistrot ΑΡΝΗ
Αύριο, Σάββατο 12.10.2019 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, γίνεται στην κεντρική πλατεία του χωριού η "καστανογιορτή", η μεγάλη εκδήλωση του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ο chef του Bistrot ΑΡΝΗ Απόστολος Στεργιόπουλος μαγείρεψε μια βελουτέ σούπα από κάστανα της περιοχής! Φωτογραφία: Bistrot ΑΡΝΗ

Οι διοργανωτές, της εκδήλωσης, που φέτος είναι ο Δήμος Μουζακίου, ο Σύλλογος Ελληνοπυργίων Λάρισας και το τοπικός Σύλλογος «Άγιος Αθανάσιος» είναι καθόλα έτοιμοι, ώστε η γιορτή να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη φορά. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παύλος Σιούφας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούν όλους τους Ελληνοπυργιώτες αλλά και φίλους και φίλες, να ανέβουν στον Ελληνόπυργο και να παρευρεθούν στην εκδήλωση. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στους συνεορταστές θα προσφερθούν φαγητό, κρασί και κάστανα. Ο χώρος είναι ειδικά προστατευμένος από τις τυχόν κακές καιρικές συνθήκες και θα υπάρχει ορχήστρα δημοτικής και λαϊκής μουσικής, ενώ παραδοσιακούς χορούς θα χορέψει το χορευτικό συγκρότημα της Καρδίτσας ‘ΚΑΛΛΙΧΟΡΟΣ’.